AcasăSPORTDinamo s-a umplut de bani din doua transferuri

Dinamo s-a umplut de bani din doua transferuri

Cu mai putin de doua saptamani inainte de startul campionatului national de fotbal, Dinamo si-a sacrificat doi dintre cei mai buni jucatori pentru a-si asigura bugetul.

Spre nemultumirea antrenorului Gigi Multescu, Dinamo i-a cedat pe Marius Alexe si Constantin Nica in Serie A, cei doi fiind cedati pe un total de 2,3 milioane de euro.

Nica a semnat un contract pe cinci ani cu Atalanta, iar Dinamo va incasa 1,6 milioane de euro din aceasta afacere. Oficialii clubului italian au apreciat nu neaparat talentul fotbalistului, cat mai degraba potentialul acestuia, Nica avand doar 20 de ani.

Marius Alexe si-a luat, luni, „la revedere” de la colegii sai si va pleca in Italia, atacantul urmand a fi cedat sub forma de imprumut pe un an la Sassuolo.

Din cedarea lui Alexe, Dinamo incaseaza 700.000 de euro. Italienii vor avea optiunea de a-l cumpara pe Alexe in vara anului viitor, existand o clauza conform careia Sassuolo mai trebuie sa achite doua milioane de euro daca vrea sa-l transfere definitiv pe atacant.

author avatar
Cristi Ionita
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger