AcasăSPORTDinamo, out din Europa. Vezi golurile care au eliminat-o!

Dinamo, out din Europa. Vezi golurile care au eliminat-o!

(foto: sport365.ro)

Dinamo Bucuresti a suferit o noua infrangere in fata celor de la Metalist Harkov, fiind invinsa cu scorul de 2 – 1. Per general, dinamovistii au fost invinsi cu 4 – 1.

(foto: sport365.ro)

Desi si-au dorit sa isi ia revansa in fata celor de la Metalist Harkov, care i-au invins acasa cu scorul de 2 – 0, fotbalistii de la Dinamo Bucuresti au fost nevoiti sa se declare, din nou, invinsi, ratand astfel calificarea in grupele Europa League.

In urma unui meci slab, dominat de la un capat la altul de adversari, fotbalistii de la Dinamo au reusit sa inscrie un singur gol, insuficient insa in conditiile in care Balgradean a scos de doua ori mingea din poarta.

Primii care au inscris au fost cei de la Metalist, prin Blanco. Acesta i-a luat mingea unui coleg, a intors doi fotbalisti romani si a sutat la coltul scurt, invingandu-l pe Balgradean.

Aflati in fata unei noi infrangeri, dinamovistii au avut o zvacnire de orgoliu in minutul 52, cand Curtean a inscris cu un sut superb, din voleu.

Bucuria fotbalistilor de la Dinamo Bucuresti nu a tinut insa mult, dupa numai noua minute Metalist preluand iarasi controlul partidei. In urma unui un – doi rapid intre Taison si Edmar, mingea a ajuns la Cristaldo care a introdus mingea in poarta.

Meciul se putea termina dramatic pentru Dinamo Bucuresti dupa ce in minutul 82 Steliano Filip a fost eliminat.

In urma celor 90 de minute jucate portarul dinamovist poate fi considerat omul meciului, acesta reusind sa scoata mingile trimise de jucatorii adversi din toate pozitiile, salvandu-i pe jucatorii de la Dinamo Bucuresti de la infrangere rusinoasa.

author avatar
Ionut Zgimbau
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger