AcasăSPORTDinamo - Otelul 2-1 Dinamo a invins o campioana debusolata

Dinamo – Otelul 2-1 Dinamo a invins o campioana debusolata

Dinamo a obtinut a cincea victorie consecutiva din actualul sezon al Ligii I la fotbal, 2-1 cu Otelul Galati, campioana en-titre.

Min. 94 – Este final de meci in Stefan cel Mare. Dinamo se impune, cu 2-1, dupa un meci controlat in mare masura de gazde. Liviu Ciobotariu a castigat clar duelul tactic dus impotriva lui Dorinel Munteanu, galatenii reusind sa marcheze, cu sansa, la una dintre putinele actiuni periculoase avute de campioni.

Min. 88 – Catalin Munteanu prinde un vole tehnic de la 20 de metri si Grahovac retine fara mari probleme.

Min. 86 – Intra Viglianti in locul lui Giurgiu.

Min. 80 Dinamo – Otelul 2-1. Torje a centrat de pe stanga, din corner, inalt, pe coltul lung, Grahovac a iesit pe sub minge si Marius Niculae, surprinzator de liber, a punctat cu o lovitura cu capul. Este randul galatenilor sa protesteze, cornerul dinamovistilor fiind obtinut dupa o faza in care elevii lui Dorinel Munteanu au cerut fault in atac la interventia lui Tucudean asupra lui Rapa.

Min. 77 – A intrat Tucudean in locul lui Danciulescu. Spiritele s-au incins dupa golul egalizator al oaspetilor, gol venit dupa o lovitura libera acordata destul de usor.

Min. 73 Dinamo – Otelul 1-1. Recordul de invincibilitate a lui Balgradean s-a incheiat. Gabi Paraschiv a centrat de pe dreapta, din lovitura libera, Dragos Grigore a luftat, dand pe sub minge, si Sergiu Costin a impins balonul in plasa.

Min. 71 – Patrascu a vazut cartonasul galben pentru proteste. Cu toate acestea, mijlocasul dinamovistilor continua sa comenteze la decizia centralului.

Min. 70 – Dinamo mai trebuie sa reziste 20 si ceva de minute pentru a obtine a cincea victorie consecutiva la 0 in debutul actualului sezon al Ligii I la fotbal.

Min. 63 – Silviu Ilie centreaza din lovitura libera, Bus deviaza cu capul si mingea se duce peste poarta lui Balgradean. La Dinamo a intrat Diabate in locul lui Musat.

Min. 62 – Torje vede cartonasul galben pentru simulare, dupa un duel cu Sergiu Costin. Decizie corecta a arbitrului.

Min. 61 – In sfarsit o actiune colectiva frumoasa a oaspetilor, Pena deviaza pentru Neagu, dar acesta, aflat intr-o situatie ideala, trimite paralel cu linia portii. Imediat dupa sutul ratat, Neagu a fost inlocuit cu veteranul Gabi Paraschiv.

Min. 57 – La oaspeti a intrat Laurentiu Bus in locul lui Sorin Frunza.

Min. 52 – La Dinamo intra favoritul tribunelor, Gabi Torje, si iese Dorel Stoica. Ciobotariu risca un pic, pentru ca renunta la un jucator defensiv, dar Torje poate fi letal pe contraatac.

Min. 47 – Dinamo incepe in forta repriza a doua. Danciulescu a sutat din unghi si Grahovac a respins in corner, de langa bara. Catalin Munteanu a executat lovitura de colt si Marius Niculae a trimis mingea, cu capul, in transversala.

21.01 – Galatenii au avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza in Stefan cel Mare. Dinamo are 1-0 in disputa cu Otelul Galati, campioana en-titre a Ligii I. A fost o prima repriza castigata tactic de Liviu Ciobotariu impotriva mai experimentatului Dorinel Munteanu.

Min. 45 – Perendija vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Marius Niculae. Atacantul dinamovistilor se resimte.

Min. 43 – Evolutia galatenilor este ingrijoratoare in perspectiva campaniei din Liga Campionilor si mai ales daca ne gandim ca Manchester United, una dintre adversarele Otelului, a facut instructie astazi cu Arsenal, formatie pe care a invins-o cu 8-2.

Min. 39 – Dragos Grigore vede cartonasul galben pentru un fault asupra lui Pena.

Min. 38 – Ciobotariu a castigat clar, pana acum, duelul tactic cu Dorinel Munteanu. Galatenii nu se simt bine in postura echipei care are de recuperat pe tabela de marcaj.

Min. 31 – Galatenii nu reusesc sa desfaca apararea supra-aglomerata a celor de la Dinamo.

Min. 25 – Antal reuseste un un-doi spectaculos cu Pena, centreaza paralel cu linia portii, Sorin Frunza ajunge tarziu la balon, reia slab spre poarta si Dragos Grigore reuseste sa respinga.

Min. 23 Dinamo – Otelul 1-0. Catalin Munteanu a executat un corner de pe stanga si Moti a punctat cu o superba lovitura cu capul, dupa ce a castigat duelul aerian cu Pena.

Min. 18 – Danciulescu se resimte dupa un duel cu Perendija. Fundasul Otelului pare ca l-a calcat, involuntar, pe capitanul lui Dinamo.

Min. 12 – Antal executa periculos un corner de pe stanga si Musat a respins cu greu de pe linia portii.

Min. 10 – Pena prinde un vole fabulos de la 20 de metri si mingea se duce la o palma de vinclul portii aparate de Balgradean. Fanii lui Dinamo si-au inceput razboiul dus impotriva conducerii cu diferite scandari triviale.

Min. 8 – Dinamo prima sansa importanta a meciului. Marius Niculae scapa pe stanga, centreaza spre Dorel Stoica si Grahovac boxeaza in extremis din fata fostului mijlocas al Craiovei.

Min. 4 – Campionii au inceput meciul in jumatatea adversa de teren. Galatenii cauta sa profite de problemele dinamovistilor.

20.00 – Dinamo a avut lovitura de start a meciului. Vremea este calda la Bucuresti, terenul se prezinta in conditii bune, in tribune nu sunt mai mult de 800 de spectatori.

Liviu Ciobotariu, antrenorul formatiei Dinamo, incepe cu Balgradean – Laurentiu Rus, Dragos Grigore, Moti, Musat – Patrascu, Dorel Stoica, Kone – Danciulescu, Marius Niculae, Catalin Munteanu. Rezerve sunt Naumovski, Diabate, Paun, Cazacu, Liviu Ganea, Torje, Tucudean.

Dorinel Munteanu, antrenorul formatiei Otelul, incepe cu Grahovac – Rapa, Perendija, Sergiu Costin, Silviu Ilie – Antal, Neagu, Giurgiu, Sorin Frunza – Ibeh – Pena. Rezerve sunt Branet, Filip, Ljubinkovic, Gabi Paraschiv, Sarghi, Bus, Viglianti.

author avatar
Cristi Ionita
1.024 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger