AcasăSPORTDinamo nu va mai fi niciodata in mediocritate!

Dinamo nu va mai fi niciodata in mediocritate!

Dinu Gheorghe vrea cu orice pret sa faca performanta si la Dinamo

Dupa cele doua cantonamente ale verii, conducerea lui Dinamo a definitivat lotul cu care Mircea Rednic va incepe sezonul 2015/ 2016 al Ligii 1.

Dinu Gheorghe vrea cu orice pret sa faca performanta si la Dinamo

Principalul actionar al clubului, Ionut Negoita, directorul general Dinu Gheorghe si antrenorul Mircea Rednic s-au aratat optimisti in privinta performantelor pe care le poate obtine Dinamo in anul urmator. „Avem o echipa de jucatori valorosi, unii cu experienta, altii tineri si talentati, care vor alcatui o echipa solida, cu care sa ne mandrim. Sunt optimist pentru sezonul care urmeaza. Avem ca obiective accederea in play-off si un loc cat mai bun in clasament, precum si castigarea celor doua cupe, Cupa Romaniei si Cupa Ligii”, a declarat patronul Ionut Negoita, care n-a ratat prilejul sa anunte: „Incepem la Dinamo un nou capitol, de crestere si profilare a unei echipe de top, la nivelul asteptarilor suporterilor”.
La randul sau, Dinu Gheorghe a declarat: „Am incercat sa formam un grup de fotbalisti, un grup de caractere. In zilele urmatoare lotul va fi intarit cu 2-3 jucatori. Avem mare incredere in acesti baieti. Dinamo nu va mai fi niciodata in mediocritate si se va vedea acest lucru inca din prima etapa”. Duminica, la Targu Mures, Dinamo intalneste ASA, proaspata castigatoare a Supercupei Romaniei.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger