AcasăSPORTDinamo - NK Varazdin 2-2 Atitudine jenanta a "cainilor" - VIDEO

Dinamo – NK Varazdin 2-2 Atitudine jenanta a „cainilor” – VIDEO

Dinamo Bucuresti are mari emotii in lupta pentru calificarea in play-off-ul Europa League, dupa ce a facut doar 2-2 in meciul cu NK Varazdin de pe teren propriu, din prima mansa a turului III preliminar.

Min. 95 – Este final de meci in Stefan cel Mare. Meciul dintre Dinamo si NK Varazdin s-a incheiat la egalitate, 2-2. Dinamo a controlat jocul, dar a avut luciditate doar in primele 20 de minute, cand elevii lui Ciobotariu s-au distantat la 2-0. A urmat o cadere totala a dinamovistilor care au avut o atitudine execrabila, in ciuda celor 5.000 de fani care au dat bani pe bilete pentru a-i sustine. Torje si compania raman datori vanduti sustinatorilor cu o calificare pe care trebuie sa o obtina dupa un meci mare facut in Croatia, saptamana viitoare.

Min. 93 – Georgian Paun vede cartonasul galben pentru ca a sutat in balon dupa fluierul arbitrului.

Min. 91 – Zie Diabate in ofensiva, pentru a crea presiune, calca pe balon si este la un pas sa-si rupa singur piciorul. O faza elocventa pentru evolutia lui Dinamo din aceasta seara.

Min. 82 – Intra Jurica Grgec in locul lui Aganovic.

Min. 78 – Intra si Georgian Paun in locul lui Torje. O schimbare huiduita de fani, care se asteptau la o mutare mai curajoasa din partea lui Ciobotariu.

Min. 75 – In sfarsit muta si Ciobotariu. Intra Tucudean in locul lui Danciulescu. Sa vedem daca pustiul reuseste sa faca uitata seara neagra a capitanului.

Min. 74 – La oaspeti a intrat Trojak in locul lui Sacer.

Min. 70 – Cei mai multi dintre jucatorii dinamovisti au o atitudine de parca nu si-au mai primit salariile de cel putin sase luni. Surprinzator, nici debutantul Ciobotariu nu face schimbari in formula dinamovista.

Min. 63 – Torje centreaza de pe dreapta, Danciulescu pune latul si marcheaza, dar golul este anulat pe motiv de offside. Corecta decizia asistentului.

Min. 60 – Torje obtine un penalty, dupa un duel cu Susac, insa Danciulescu executa foarte prost si Krklec respinge. Tot Danciulescu a urmarit balonul si, de la numai 5-6 metri a sutat exact in portarul advers, mingea ducandu-se in corner. Lamentabila si prestatia lui Danciulescu, dupa ce a lui Alexe. Susac a vazut cartonasul galben dupa interventia asupra lui Torje, desi nu a parut sa fie fault.

Min. 55 – Momente bune de atac ale dinamovistilor care au avut trei cornere consecutive. Torje s-a aflat la finalizare, a sutat violent de la 12 metri, mingea a zguduit bara, l-a lovit in cap pe Marius Niculae si s-a dus in aut de poarta.

Min. 51 – Brlcic vede cartonasul galben pentru proteste.

Min. 48 – Scarlatache vede cartonasul galben pentru o intrare tare la 35 de metri de propria poarta.

22.02 – Dinamo a avut lovitura de start in repriza a doua. Asteptam ca Torje si compania sa-si rascumpere greselile comise mai ales in ultimele minute ale primei reprize.

Min. 45 – Este pauza in Stefan cel Mare. Dupa o prima repriza incredibila, Dinamo si NK Varazdin sunt la egalitate, 2-2. Diferenta de valoare dintre cele doua formatii este una uriasa, in favoarea dinamovistilor, dar elevii lui Liviu Ciobotariu au platit tribut unei atitudinii delasatoare, mai ales dupa golul de 2-0 reusit de Moti.

Min. 45 Dinamo – NK Varazdin 2-2. Rusinea dinamovista continua. Moti a comis un fault aiurea la 20 de metri de propria poarta si veteranul Vugrinec a batut perfect lovitura libera reusind sa egaleze cu un sut trimis direct in vinclu.

Min. 43 Dinamo – NK Varazdin 2-1. Dinamovistii si-au luat adversarii la pret de matineu si platesc pentru asta. Sacer a profitat de iesirea gresita la offside a lui Rus, a fugit de langa Zie Diabate, a scapat singur cu Balgradean si l-a executat fara probleme pe portarul dinamovist.

Min. 31 – Dinamo continua sa controleze fara probleme meciul, dar elevii lui Liviu Ciobotariu nu isi mai creaza ocazii mari de a marca.

Min. 19 – Alexe patrunde pe stanga, suteaza in diagonala si portarul croatilor respinge cu emotii.

Min. 16 Dinamo – NK Varazdin 2-0. Rus a centrat de pe dreapta, pe coltul lung, si Moti a marcat cu o foarfeca laterala de toata frumusetea. Fundasul lui Dinamo a trimis balonul la coltul lung, langa bara, fara sperante pentru portarul croatilor.

Min. 9 – Croatii sunt obligati sa faca prima schimbare. Simek s-a accidentat la faza din minutul 5, in care Alexe l-a driblat fara probleme, si ii lasa locul lui Mario Loncar.

Min. 5 Dinamo – NK Varazdin 1-0. Alexe a trecut fara probleme de un adversar, a centrat in forta, Tkalcic, presat de Danciulescu, a respins gresit, mingea l-a lovit in fata pe Susac si a intrat in poarta croatilor.

Min. 4 – Danciulescu are prima mare ocazie a meciului, dar sutul sau a fost blocat de portarul advers.

20.59 – Croatii au avut lovitura de start a meciului. Vremea este calduroasa la Bucuresti, terenul se prezinta in conditii bune, iar in tribune sunt circa 5.000 de spectatori.

Liviu Ciobotariu incepe cu Balgradean – Laurentiu Rus, Scarlatache, Moti, Zie Diabate – Torje, Kone, Catalin Munteanu, Alexe – Marius Niculae, Danciulescu. Rezerve sunt Naumovski, Raphael Stanescu, Patrascu, Georgian Paun, Cazacu, Tucudean, Musat.

Samir Toplak, antrenorul croatilor, raspunde cu Krklec, Brlecic, Adnan Aganovic, Sacer, Simek, Tkalcic, Glavina, Susac, Golubar, Gluhak si Vugrinec. Rezerve sunt Mrmic, Trojak, Pajac, Grgec, Cerovecki, Kaniski, Loncar.

[youtube]WPMtWBTcLbg[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
544 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger