AcasăRecomandariDinamo negociaza cu sarbul Petrovici

Dinamo negociaza cu sarbul Petrovici

Nici bine n-a fost repus in functia de antrenor principal, ca Flavius Stoican se pregateste sa fie demis pentru a doua oara de conducerea lui Dinamo.

Vladimir Petrovici este un antrenor cu CV

Invins si de Concordia Chiajna, si de FC Brasov (0-1, intr-un meci in care Dinamo a jucat ultimele 15 minute cu un om in plus!), Flavius Stoican se poate considera ca si indepartat de la echipa. Conform Look Tv, conducerea clubului din Stefan cel Mare negociaza cu sarbul Vladimir Petrovici, cu care managerul Daniel Stanciu a mai colaborat si la Poli Timisoara.
Din cate se pare, Stoican va fi pastrat in functie pana la finalul campionatului doar fiindca Petrovici nu doreste sa preia o echipa in plin sezon competitional. Dupa terminarea campionatului, fostul selectioner al Serbiei este dispus sa antreneze in Stefan cel Mare, fiind incantat de proiectul finantatorului Ionut Negoita. Acesta ar urma sa semneze un contract pe doua sezoane, cu prim obiectiv calificarea in cupele europene. Dupa cum „National” a mai scris, Negoita vrea sa scoata Dinamo in insolventa chiar de luna aceasta, tocmai pentru a putea inscrie clubul in competitiile patronate de UEFA.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
300 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger