AcasăSPORTDinamo Moscova l-a sacrificat pe Dan Petrescu

Dinamo Moscova l-a sacrificat pe Dan Petrescu

Dan Petrescu a condus aproape doi ani echipa FSB-ului

Clubul Dinamo Moscova a anuntat, ieri, ca l-a demis pe antrenorul roman Dan Petrescu, urmare a slabelor rezultate pe care echipa le-a inregistrat in ultimele meciuri.

Dan Petrescu a condus aproape doi ani echipa FSB-ului

La baza de antrenament de la Novogorsk, Petrescu s-a intalnit cu directorul sportiv Guram Adjoiev, „cei doi punand capat unei colaborari de aproape doi ani”, dupa cum a notat agentia Interfax. Pana la finalizarea negocierilor cu Stanislav Cercesov („principalul” formatiei Amkar Perm), de Dinamo Moscova se va ocupa Nikolai Kovardaev, fostul „secund” al lui Petrescu.

„Dupa meciul cu Anji, conducerea lui Dinamo a venit cu propunerea de schimbare a antrenorului. In acest sens, am avut o intalnire cu Dan Petrescu si am ajuns la o intelegere pentru ruperea contractului. Ii multumim pentru munca depusa si ii urmam noroc in cariera viitoare. Anul trecut, Dan a preluat echipa intr-o situatie dificila si a dus-o la un anumit nivel, dar recent nu a mai fost observat niciun progres. Trebuie sa mergem inainte. Acum, negociem cu Stanislav Cercesov si speram sa-l prezentam ca noul antrenor in viitorul apropiat”, a declarat Guram Adjoev. Dupa disputarea a 24 de etape, Dinamo Moscova ocupa locul patru in clasament, cu 43 de puncte, la opt puncte in urma liderului Lokomotiv Moscova. In ultima etapa, trupa FSB-ului a pierdut meciul din deplasare cu Anji Mahacikala (“lantern rosie” a campionatului), scor 0-4.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger