AcasăSPORTDinamo îşi schimbă acţionarul majoritar. Au anunţat că scapă de Pablo Cortacero!

Dinamo îşi schimbă acţionarul majoritar. Au anunţat că scapă de Pablo Cortacero!

pablo cortacero Dinamo îşi schimbă acţionarul majoritar. Au anunţat că scapă de Pablo Cortacero!

Cornel Ţălnar, membru în Consiliul de Administraţie şi director tehnic al FC Dinamo, a declarat că spaniolul Pablo Cortacero a concesionat toate acţiunile pe care le deţine la gruparea alb-roşie către Dorin Şerdean, fostul preşedinte executiv al clubului.

Toate acţiunile au fost concesionate lui Şerdean de către Cortacero. Au avut o discuţie în care l-a rugat să-i dea acţiunile, pentru că Dinamo nu trebuie să moară, are nevoie de această facilitate. Asta este singura soluţie pentru ca Dinamo să poată să continue activitatea.

Singura chestie care mai trebuie făcută este ca toţi oamenii care vor să se implice la Dinamo să vină, să ia acţiunile, totul este transparent, este la vedere. Să ia Dinamo şi să conducă Dinamo”, a declarat Ţălnar pentru Agerpres.

Dorin Șerdean rămâne sceptic

Noul acționar majoritar al lui Dinamo, Dorin Șerdean, cel care fusese director executiv al clubului pe vremea când investitorii spanioli erau la București, rămâne sceptic. Spune că Pablo Cortacero nu este istorie încă.

Este un acord care conferă obligații – dacă dumnealui are posibilitatea să aducă bani suficienți, revine, dacă nu, acțiunile îmi vor reveni mie, dar este vorba de acțiunile lui CS Dinamo 1948 S.A. de la Lotus.

Am acest acord semnat, trebuie să ne bucure, cu toate greșelile și păcatele lui, Pablo a înțeles și a făcut acest pas.

Sunt destui oameni care vor să investească în mod corect, care au forță financiară. Acest acord conferă într-un termen rezonabil să se facă această infuzie de capital la societatea Lotus.

Nu este istorie Cortacero, dacă aduce banii, este istorie acest acord de acum”, a precizat Dorin Șerdean la Dgisport.

La 25 iunie 2021, FC Dinamo a solicitat intrarea în insolvenţă, Tribunalul Bucureşti hotărând deschiderea procedurii la 1 iulie. Aceasta este cea de-a doua procedură a insolvenţei declanşate de SC Dinamo 1948 SA, după ce societatea fusese reintrodusă în circuitul economic în septembrie 2015.

author avatar
Andrei Ștefan
344 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger