AcasăSPORTDinamo isi ia brazilian cu nume francez celebru!

Dinamo isi ia brazilian cu nume francez celebru!

Platini vine la Bucuresti sa negocieze termenii intelegerii

Liderul Ligii 1 pregateste o mutare de senzatie. „Cainii” au demarat negocierile pentru atacantul lui TSKA Sofia, Michel Platini, un fotbalist sud-american in varsta de 28 de ani.

Platini vine la Bucuresti sa negocieze termenii intelegerii

Brazilianul care poarta numele presedintelui UEFA i-a fost recomandat lui Cristi Borcea de catre Ianis Zicu, fost jucator la formatia bulgara.

Michel Platini a marcat 12 goluri in turul campionatului din Bulgaria

„Este adevarat ca am discutat cu cei de la Dinamo despre Platini. Le-am spus care este pretul jucatorului, iar ei ne-au zis ca nu pot plati aceasta suma. Totul depinde daca il vand pe Liviu Ganea la Astra. Daca vor face rost de bani, atunci il vor lua pe Platini”, a dezvaluit patronul bulgarilor, Dimitar Borisov. Pretul cerut de TSKA este de 500.000 de euro, in timp ce actionarii dinamovisti au reusit sa stranga doar 300.000 de euro. Platini se afla in ultimele sase luni de contract cu gruparea sofiota si urmeaza sa soseasca miercuri in Romania, asta daca partile vor incheia un acord de transfer.

I-a batut pe Rus si pe Grigore intr-un amical

In finala „Taurus Cup”, dintre Dinamo si TSKA Sofia (scor 2-1 pentru romani), „cainii” au facut cunostinta cu ce poate brazilianul dorit in Stefan cel Mare. Laurentiu Rus a simtit pe pielea lui rautatea lui Michel Platini, care s-a razbunat pe fundasul dinamovist pentru o intrare mai dura. Dupa ce l-a culcat la pamant pe Rus, brazilianul l-a doborat si pe Grigore, aplicandu-i acestuia un upercut in plina figura. Rus si Platini au fost eliminati in acel meci disputat in Antalya.

author avatar
Sebastian Stan
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger