AcasăSPORTDinamo, împins spre “B” ?

Dinamo, împins spre “B” ?

Dinamo este cu un pas în liga a doua după egalul controversat de luni seară, cu Petrolul Ploiești. Situația e din ce în ce mai rea, chiar acum după ce s-a anunțat începerea lucrărilor de modernizare a stadionului din Ștefan cel Mare.

Dinamoviștii au arătat mai bine pe tot parcursul partidei, conducând cu 1-0 încă din prima repriză. Petrolul a reușit, însă, să egaleze dintr-un penalty, acordat în minutul 103!

O fază aparent simplă a fost supusă verificărilor VAR timp de peste 10 minute! În urma analizelor video făcute de arbitri, Petrolul a primit penalty, iar Gicu Grozav a transformat, restabilind egalitatea în penultima fază din meci, spre disperarea dinamoviștilor.

Fostul antrenor al câinilor, Mircea Lucescu, a fost și el prezent pe Stadionul Arcul de Triumf, pentru a urmări duelul dintre Dinamo și Petrolul.

Il Luce consideră că lovitura de la 11 metri a fost acordată pe nedrept, dar pune întreaga vină pentru pierderea celor 3 puncte, pe umerii lui Dinamo.

”În mod normal, nu a fost penalty. Astfel de faze sunt cu zecile într-un joc. Este vina lui Dinamo că s-a retras. S-au apărat pe șase metri și nu au mai contat pe contraatac.

Petrolul i-a împins în jumătatea lor de teren și în careu, unde orice fază de acest gen este promițătoare. Nu cred că se impunea. Asta e situația. Eu le-am și spus. În momentul în care o echipă renunță la jocul de atac și se apară, mai ales că se apară în propriul careu, adversara câștigă”, a declarat el la finalul partidei.

Dinamo este pe locul 9 în playout, loc ce garantează retrogradarea, la doar 2 puncte distanță de ultimul loc, ocupat de Botoșani. În următoarea etapă, câinii se vor deplasa la Galați pentru un meci dificil împotriva Oțelului. Șansele ca Dinamo să rămână în Superligă sunt din ce în ce mai mici cu fiecare etapă care se joacă.

Nici măcar de susținerea fanilor nu mai au parte, aceștia fiind suspendați după incidentele de la meciul cu UTA, dintre fanii lui Dinamo și cei ai Stelei, prezenți pentru a-și susține “frații” de la Arad.

author avatar
Mihail Ioan
506 afisari

1 COMENTARIU

  1. Inainte sa jubilati de greul dinamovistilor, actualizati-va terminologia fotbalistica din Romania. in B s-a dus crapidul, Dinamo cel mult se intoarce in liga a 2-a

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger