AcasăSPORTDinamo il vrea pe Florin Cernat

Dinamo il vrea pe Florin Cernat

Florin Cernat este cel mai ofertat mijlocas din Liga 1

In speranta ca Tribunalul Bucuresti va decide iesirea clubului din insolventa, conducerea lui Dinamo analizeaza, deja, care va fi lotul pentru sezonul viitor, cand se urmareste calificarea in cupele europene.

Florin Cernat este cel mai ofertat mijlocas din Liga 1

Cu Mircea Rednic pe banca tehnica si Dinu Gheorghe in loja oficialilor, dinamovistii au garantat profesionalismul. Mai ramane ca actionarul Ionut Negoita sa asigure finantarea pentru o campanie de achizitii cum de ani n-a mai fost in Stefan cel Mare.

Primul nume pe lista bucurestenilor este cel al galateanului Florin Cernat, coordonatorul de joc al Otelului. Vazut de multa lume drept urmasul lui Lucian Sanmartean in Liga 1, Cernat mai este in tratative si cu Steaua, de el interesandu-se si Rapidul. „Florin Cernat este un jucator interesant, care inca mai are un cuvant de spus. Eu vad in el un nou Sanmartean. Asa cum Sanmartean a venit de la Vaslui la Steaua si a facut o figura foarte frumoasa, asa si Cernat se poate afirma la o echipa care-si propune mai mult decat si-a propus Otelul”, l-a caracterizat Dinu Gheorghe pe mijlocasul „lanternei campionatului”. Totusi, pentru directorul executiv al FC Dinamo, cel mai important lucru il reprezinta acum iesirea clubului din insolventa: „Sunt multi fotbalisti care ne intereseaza, dar deocamdata mai sunt doua etape si trebuie sa vedem daca vom iesi din insolventa pentru a afla pe ce drum o luam”. La 35 de ani, Florin Cernat va fi cel mai cautat fotbalist roman din vara, mai ales ca retrogradarea Otelului il va face jucator liber de contract.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger