AcasăSPORTDinamo iese din insolventa si joaca in Europa!

Dinamo iese din insolventa si joaca in Europa!

Ionut Negoita a salvat Dinamo, crede Cornel Dinu

Bagat in insolventa cu sase luni in urma, clubul Dinamo este aproape de „insanatosire” dupa nici un an de tratament. In Stefan cel Mare se vorbeste inclusiv de participarea in cupele europene, la vara!

Ionut Negoita a salvat Dinamo, crede Cornel Dinu

Legenda a fotbalului dinamovist, Cornel Dinu crede ca actionarul majoritar Ionut Negoita va scoate clubul din insolventa  cel mai tarziu la finalul campionatului. Exista, insa, voci si mai optimiste. Dinamo, cu mici exceptii, a facut niste eforturi deosebite. Ma refer la conducere si la posibila iesire din insolventa. Nu vreau sa dau nume, dar o contributie deosebita au avut avocatul Diaconu, Costica Anghelache si domnul Negoita. Din informatiile mele, exista aceasta posibilitate, sa se iasa din insolventa”, afirma Cornel Dinu. La randul sau, Andrei Dacal, administratorul judiciar din Stefan cel Mare, da ca termen data de 25 martie: „S-au platit toate datoriile in numai trei luni, inainte de primul termen programat dupa aprobarea planului de reorganizare.

Cornel Dinu

Pe 25 martie clubul Dinamo poate iesi din insolventa, inainte de termenul calendaristic de sase luni dat de judecatorul sindic”. Recent, au cerut protectia legii insolventei alte doua cluburi din Liga 1, CFR Cluj si FC Brasov.
Referitor la jocul echipei, care sambata seara a invins Ceahlaul cu 3-1 („dubla” Gicu Grozav), Dinu se declara incantat mai ales de compartimentul defensiv: „A fost un 3-1 incontestabil in fata unei formatii a Ceahlaului care mie mi-a placut vreo 50-60 de minute. Asa cum e lotul acum, daca exista rabdare, eu cred ca nu mai trebuie decat trei-patru jucatori si Dinamo poate face o echipa puternica pentru sezonul viitor. Dinamo are patru aparatori centrali, fara Durimel, care sunt printre cei mai buni din Liga 1, ma refer la Bunoza, Machado, Nedelcearu si Marc. Acestia nu sunt inca pregatiti la calitatile pe care le au, sunt de putin timp cu echipa, dar pot creste mult”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger