AcasăSPORTDinamo - Gaz Metan 1-0 Dinamo castiga in 10

Dinamo – Gaz Metan 1-0 Dinamo castiga in 10

Dinamo Bucuresti s-a impus, cu 1-0, in meciul cu Gaz Metan Medias din prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal si trupa lui Liviu Ciobotariu este favorita la calificarea in finala.

Min. 93 – Este final de meci in „Stefan cel Mare”. Dinamo se impune la limita, cu 1-0, desi a jucat in inferioritate numerica din minutul 39. Mediesenii au cativa jucatori de calitate, insa astazi, in afara a doua-trei faze, au aratat precum o echipa mica ce si-a propus sa joace la 0-0 chiar si cand avea om in plus.

Min. 88 Dinamo – Medias 1-0. Imposibilul se produce. Laurentiu Rus deschide scorul, dupa o mare greseala a lui Buchta. Mijlocasul dinamovist a scapat singur cu portarul Gazului, Buchta a evitat sa retina balonul, temandu-se de un hent in marginea careului de 16 metri, Rus a intepat balonul pe langa el si a trimis in poarta goala.

Min. 82 – Bawab scapa si el singur cu portarul advers, incearca sa intepe balonul pe langa acesta, dar Balgradean respinge in extremis.

Min. 77 – Rus scapa singur cu Buchta, dar suteaza slab din unghi si portarul oaspetilor retine fara probleme.

Min. 73 – Bawab vede cartonasul galben pentru ca a sutat in balon dupa fluierul arbitrului. La oaspeti a iesit Tahar si a intrat Razvan Avram

Min. 68 – Marius Niculae suteaza din unghi, Buchta respinge, acelasi Marius Niculae incearca sa trimita in fata portii si fundasii medieseni resping in extremis.

Min. 67 – Ciobotariu face si ultima schimbare: intra Laurentiu Rus in locul lui Tames.

Min. 61 – Tahar scapa singur cu Balgradean, dar suteaza in portarul dinamovist.

Min. 59 – Dragos Grigore vede cartonasul galben pentru un fault tare comis la centrul terenului. Mediesenii controleaza fara probleme jocul in repriza a doua.

Min. 57 – La oaspeti iese Nicandro si intra Dudita.

Min. 53 – Deocamdata Ciobotariu muta post pe post. A intrat Danciulescu in locul unui Platini foarte sters.

Min. 48 – Ciobotariu joaca intr-un sistem 1-3-4-2, dupa eliminarea lui Moti. Scarlatache, Luchin si Grigore asigura defensiva, iar Tames este o aripa dreapta improvizata. Foarte probabil in locul sau va intra, cat de curand, Laurentiu Rus.

Min. 46 – La oaspeti a iesit Markovic, care acuza probleme medicale inca din finalul primei reprize, si a intrat Muth.

21.02 – Dinamo a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza in „Stefan cel Mare”. Dinamo si Gaz Metan Medias sunt la egalitate, 0-0, dupa o prima repriza modesta, animata doar de ocaziile lui Platini si Bawab si eliminarea lui Moti.

Min. 43 – La Dinamo iese Cosmin Matei, accidentat, si intra Scarlatache.

Min. 41 – Bawab preia nestingherit la cativa metri de poarta adversa, se intoarce si suteaza violent in transversala.

Min. 39 – Moti este eliminat direct, dupa un fault comis asupra lui Vitinho. Fundasul dinamovist era in postura de ultim aparator. Eliminarea lui Moti din acest meci inseamna ca fundasul lui Dinamo va rata derbiul cu Rapid din Liga I.

Min. 35 – Dupa jumatate de ora de plictiseala totala, Platini incalzeste tribuna cu cea mai mare ocazie a meciului. Atacantul dinamovist a deviat, din sase metri, o centrare de pe dreapta a lui Tames si Buchta a retinut cu mari emotii, in doi timpi.

Min. 25 – Nicandro suteaza slab, pe jos si Balgradean retine fara emotii.

Min. 19 – Batalia continua sa se dea la centrul terenului. Niciuna dintre echipe nu gaseste culoare spre poarta adversa.

Min. 14 – Tames il lanseaza excelent pe Marius Niculae, acesta se incurca in balon, mingea ajunge la Catalin Munteanu si mijlocasul lui Dinamo suteaza alaturi.

Min. 6 – Mediesenii au inceput bine partida, iar Dinamo este obligata sa paseze in propria jumatate de teren.

20.01 – Jucatorii lui Gaz Metan Medias au avut lovitura de start a meciului. Vremea este ideala pentru fotbal la Bucuresti, sunt 18 grade Celsius, iar terenul se prezinta in conditii bune. Din pacate, in tribune sunt doar 2-3.000 de spectatori, iar sustinatorii lui Dinamo au inceput inca din startul partidei cu injuraturi la adresa lui Dumitru Dragomir, presedintele LPF.

Dinamo, antrenata de Liviu Ciobotariu, incepe cu Balgradean – Luchin, Grigore, Moti, Pulhac – Cosmin Matei, Kone, Tames, Catalin Munteanu – Platini, Marius Niculae. Rezerve sunt Naumovski, Dorel Stoica, Alexe, Scarlatache, Curtean, Danciulescu, Laurentiu Rus.

Gaz Metan, antrenata de Cristi Pustai, incepe cu Buchta – Frasinescu, Lazar, Markovic, Vukadinovic – Todea, Issa Ba, Nicandro – Bawab, Vitinho, Tahar. Rezerve sunt Plesca, Buzean, Razvan Avram, Dudita, Roman, Muth, Costin Gheorghe.

author avatar
Cristi Ionita
447 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger