AcasăSPORTDinamo - Gaz Metan 2-0 Dinamo redevine lider

Dinamo – Gaz Metan 2-0 Dinamo redevine lider

Dinamo Bucuresti a revenit pe prima pozitie a clasamentului din Liga I la fotbal, dupa ce s-a impus, cu 2-0, in disputa cu Gaz Metan Medias de pe teren propriu.

Min. 94 – Este final de meci pe National Arena. Dinamo se impune fara mari probleme, scor 2-0, dar probabil ca fanii lui Dinamo si-ar fi dorit o victorie mai consistenta in conditiile in care trupa lui Liviu Ciobotariu a avut 1-0 si om in plus inca din primele minute ale partidei.

Min. 83 – Cosmin Matei suteaza pe jos si Plesca retine.

Min. 81 – Platini intoarce frumos pentru Catalin Munteanu, acesta patrunde pe dreapta, suteaza pe jos din unghi si Plesca retine.

Min. 76 – Intra Muntean in locul lui Cristi Todea. Ciprian Petre a preluat banderola de capitan a oaspetilor.

Min. 72 – Intra Cosmin Matei in locul lui Alexe. Multi fani fluiera, probabil nemultumiti de zgarcenia favoritilor. Cu 1-0 si om in plus din minutul 9, fanii dinamovisti se asteptau la un festival de goluri. Unele fluieraturi sunt si la adresa lui Cosmin Matei, un fost stelist.

Min. 66 – Intra si Nicandro in locul lui Tahar.

Min. 65 – A intrat Stratila in locul lui Rus.

Min. 63 – Bratu suteaza din nou de la distanta si Balgradean respinge in corner.

Min. 58 – Intra Platini in locul lui Danciulescu.

Min. 57 – Balgradean blocheaza inca un sut trimis de Bratu.

Min. 53 – Dinamo domina si startul acestei reprize, dar inca nu gaseste spatii spre poarta adversa.

21.25 – Dinamo a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este final de repriza pe National Arena. Dinamo conduce, cu 2-0, dupa o prima repriza dominata categoric de gazde. Jocul s-a rupt dupa faza din startul partidei cand dinamovistii au obtinut penalty si eliminarea lui Radu Zaharia.

Min. 44 – Frasinescu reia alaturi, dupa o centrare a lui Ciprian Petre.

Min. 39 – Rus trimite un sut-centrare in forta si Plesca boxeaza.

Min. 35 – Bratu il intinde serios pe Balgradean cu un sut de la distanta. Portarul lui Dinamo respinge cu mari emotii.

Min. 33 – Alexe este gasit excelent la limita offside-ului, scapa singur cu Plesca, vrea sa fie altruist, paseaza spre centru si Rus trimite pe langa poarta goala dintr-o pozitie dificila.

Min. 32 – Florin Lazar vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Alexe.

Min. 28 Dinamo – Gaz Metan 2-0. Luchin centreaza inalt de pe dreapta, fundasii Gazului privesc cu admiratie balonul si Danciulescu inscrie  cu o lovitura cu capul din cativa metri.

Min. 27 – Mediesenii se misca bine in inferioritate numerica. Ramane de vazut si cat vor rezista fizic baietii lui Cristi Pustai.

Min. 20 – Intra Florin Lazar in locul lui Razvan Avram. Pustai isi betoneaza apararea pentru a limita proportiile scorului.

Min. 18 – Oaspetii au o iesire timida din aparare. Bratu suteaza de la 25 de metri, cu pamantul si Balgradean retine.

Min. 15 – Rus il lanseaza excelent pe Danciulescu, acesta incearca scarita, dar Plesca respinge in extremis.

Min. 11 Dinamo – Gaz Metan 1-0. Catalin Munteanu transforma cu precizie penaltiul obtinut de Marius Niculae. Din acest moment se pare ca nu se mai pune decat problema scorului cu care va castiga Dinamo.

Min. 9 – Radu Zaharia il loveste cu piciorul in cap pe Marius Niculae. Se acorda penalty pentru Dinamo, iar fundasul oaspetilor este eliminat. Se pare ca se va repeta scenariul din tur.

Min. 6 – Asistam la un start echilibrat de meci pe National Arena. In ciuda problemelor de efectiv, mediesenii par decisi sa-si vanda scump pielea la Bucuresti.

20.22 – Mediesenii au avut lovitura de start a meciului. Vremea este racoroasa la Bucuresti. Terenul se prezinta in conditii acceptabile. In tribune sunt circa 20.000 de spectatori.

Dinamo, antrenata de Liviu Ciobotariu, incepe cu Balgradean – Luchin, Grigore, Moti, Scarlatache – Rus, Kone, Catalin Munteanu, Alexe – Danciulescu, Marius Niculae. Rezerve sunt Naumovski, Pulhac, Dorel Stoica, Platini, Cosmin Matei, Tucudean, Stratila.

Gaz Metan, antrenata de Cristi Pustai, incepe cu Plesca – Zaharia, Frasinescu, Markovic, Buzean – Razvan Avram, Cristi Todea, Tahar, Issa Ba, Ciprian Petre – Bratu. Rezerve sunt Buchta, Ciuca, Muntean, Dudita, Nicandro, Florin Lazar, Roman.

author avatar
Cristi Ionita
903 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger