AcasăSPORTDinamo - Gaz Metan 2-0. "Cainii" simt miros de Europa (VIDEO)

Dinamo – Gaz Metan 2-0. „Cainii” simt miros de Europa (VIDEO)

Etapa a 28-a a Ligii I a programat, duminica la pranz, unul dintre cele mai interesante meciuri, Dinamo – Gaz Metan Medias, partida castigata de gazde cu 2-0.

Dinamo avea nevoie de o victorie pentru a ramane in lupta pentru locurile de Europa League, iar trupa lui Cornel Talnar a inceput prudent meciul, doar Alexe si, respectiv, Vitinho avand incercari timide de a pune in pericol portile adverse.

In minutul 43, Curtean a insistat pentru un balon in treimea adversa, a trimis in fata portii si Alexe a punctat cu un sut la colt.

[youtube]G4FdDOBOgRI[/youtube]

Gaz Metan a apasat pe acceleratie in partea a doua, dar s-a blocat de un zid defensiv foarte bine pus la punct de Cornel Talnar.

In minutul 83, Dinamo a scapat periculos pe o contra si Andrei Cristea a inchis tabela, dintr-o pasa excelenta a lui Cosmin Matei.

[youtube]vi6G0B605k0[/youtube]

Mediesenii ar fi putut spera chiar la o egalare pe final, dar Balgradean a facut adevarate minuni la suturile trimise de Draghici, Roman si Bawab.

Dinamo – Gaz Metan Medias s-a incheiat 2-0 si trupa lui Cornel Talnar se apropie periculos de podium.

author avatar
Cristi Ionita
353 afisari
Zenville

Ultimele știri

COD GALBEN de la ANM. Ploi torențiale, descărcări electrice și vânt, în aproape jumătate de țară – HARTA/Cum va fi vremea în București

Se anunță vreme capricioasă, în mai multe zone ale țării. Meteorologii au anunțat județele în care se vor semnala fenomene specifice instabilității atmosferice. Mai...

Secretul unei vacanţe reuşite. Când este bine să vizitezi destinaţiile preferate, ca să eviţi aglomeraţia şi preţurile ridicate

Vara se apropie cu paşi rapizi, iar românii se gândesc deja la destinaţiile preferate de vacanţă. Specialiştii în turism vin cu sfaturi pentru o...
proger