AcasăSPORTDINAMO-FC BARCELONA: Sfatul lui Hagi pentru alb-rosii!

DINAMO-FC BARCELONA: Sfatul lui Hagi pentru alb-rosii!

Gheorghe Hagi

Hica Hagi crede ca sambata seara, pe National Arena, va fi spectacol la meciul Dinamo- FC Barcelona. Fostul jucator al Barcei spune ca dinamovistii trebuie sa alerge cat mai mult in teren pentru a castiga in fata spaniolilor.

 

Gheorghe Hagi

„Dinamo trebuie sa joace fotbal, trebuie sa o faca foarte, foarte bine si important este sa alerge foarte, foarte mult. Este o mare placere sa joci cu Barcelona, trebuie sa alergi foarte mult, sa stai bine in teren”, ii sfatuieste fostul capitan al Nationalei pe dinamovisti.

Hagi a dat de inteles ca spaniolii prefera sa joace pe teren umed, desi el spera sa nu ploua la ora disputarii partidei. „E un meci amical, spectacol, e bine ca nu exista presiune, ci doar placerea de a juca fotbal. Nu stiu cum va fi terenul, vom vedea, speram sa nu avem ploaie. Ei oricum uda terenul inainte, le place sa fie umed, sa alerge mingea. Sper sa avem un meci frumos”, a mai spus Gica Hagi, potrivit RealitateaTV.

Meteorologii au anuntat precipitatii pentru acest sfarsit de saptamana. De altfel, la aceasta ora la Bucuresti ploua. Meciul Dinamo-FC Barcelona de pe National Arena va avea loc in aceasta seara, de la 20.15.

244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger