AcasăSPORTDinamo face pas important spre Europa League, in huiduielile fanilor

Dinamo face pas important spre Europa League, in huiduielile fanilor

Stoican este gata sa-i duca pe dinamovisti in Europa League, desi este huiduit de fani

In ultimul meci din etapa a 26-a a Ligii I la fotbal, Dinamo Bucuresti s-a impus, cu 3-1, impotriva formatiei Otelul Galati, intr-o partida disputata in Capitala.

Stoican este gata sa-i duca pe dinamovisti in Europa League, desi este huiduit de fani

Oaspetii au intrat mai bine in meci, iar Florin Lovin si Milea l-au intins serios pe Naumovski. In plus, Rus a fost aproape de un autogol, incercand sa blocheze un atac al galatenilor.

Tempo-ul mai bun al oaspetilor a dat roade chiar inainte de pauza, cand Gabi Giurgiu a deschis scorul cu un sut splendid din marginea careului.

Huiduit de fani, care ii reprosau jocul slab al dinamovistilor, Flavius Stoican, antrenorul gazdelor, si-a iesit din minti si a inceput sa injure si sa faca gesturi obscene. Spiritele au fost linistite cu greu de fortele de ordine.

Stoican a mutat inspirat la pauza, l-a aruncat in lupta pe Cosmin Matei si vedeta lui Dinamo a intors soarta partidei. Dragos Grigore a egalat rapid, din penalty, iar apoi Cosmin Matei a pasat decisiv pentru golul de 2-1 reusit de Dorin Rotariu si a inchis tabela cu o scarita de efect.

Dinamo – Otelul s-a incheiat 3-1, iar trupa lui Stoican urca pe locul 4, ultimul care asigura prezenta in Europa League. Iar misiunea dinamovistilor pare una facila in conditiile in care doar Pandurii Targu Jiu poate sa mai puna ceva probleme in lupta pentru locul 4, FC Vaslui fiind in mare dificultate din cauza lipsei banilor.

author avatar
Cristi Ionita
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger