AcasăSPORTDinamo, echipa blestemata!

Dinamo, echipa blestemata!

Tristi, dinamovistii le-au multumit fanilor pentru incurajari

La fel ca in sezonul 2008-2009, „cainii” dau senzatia ca se sufoca pe final, cand presiunea este din ce in ce mai mare. Acum doi ani, titlul a mers la Urziceni, asta desi Dinamo dominase tot campionatul.

Tristi, dinamovistii le-au multumit fanilor pentru incurajari

Nicio amintire nu este mai dureroasa pentru „caini” decat imaginea cu Cristi Borcea facand ture de teren in Stefan cel Mare, in 2009, intr-o incercare disperata de a intoarce soarta partidei cu FC Brasov. Atunci, Dinamo a pierdut atat meciul (scor 0-2), cat si campionatul, adjudecat intr-un final de Unirea Urziceni. Scenariul pare ca se repeta obsesiv pentru o formatie aparent blestemata. Luni seara, dinamovistii au fost pusi la respect de Steaua, iar rasuflarea in ceafa a urmaritoarelor CFR Cluj si Rapid aduce un aer rece in „Groapa”. Dinamo poate incheia 2011 pe pozitia a 3-a, desi formatia lui Ciobotariu a stat pe primul loc incepand cu a doua etapa.

Mediocri in ultimele etape

Dinamo da semne de oboseala cam de prin runda 14, cand a castigat meciul cu Vointa Sibiu, de pe teren propriu, doar gratie interventiilor extraordinare ale portarului Balgradean. Apoi, la Mioveni, desi s-a impus tot cu 1-0, liderul gafaia de-a binelea.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger