AcasăSPORTDinamo, din lac în puț

Dinamo, din lac în puț

Nu mai e de glumit în Ștefan cel Mare. Dinamo dă din rău în mai rău în cursa disperată pentru a se salva de la retrogradare.

Norocul nu este deloc de partea câinilor, care, au pierdut iar în ultimele minute ale partidei cu Botoșani, scor 2-1 pentru gazde.

Roș-albii sunt pe penultimul loc în campionat, poziție care garantează retrogradarea, însă jocul băieților lui Kopic arată din ce în ce mai rău.

Mai sunt doar trei etape până la finalul playoutului, iar jucătorii care au dus greul până la finalul sezonului regulat sunt total dezorientați, iar forma lor nici nu mai seamănă cu cea de la începutul campionatului.

Matematic, Dinamo are șanse să scape de baraj, dar e nevoie să se alinieze astrele ca niciodată pentru formația din Ștefan cel Mare.

Următorul duel este cu FC Voluntari, meci pe care dinamoviștii trebuie să-l câștige neapărat pentru a nu se scufunda definitiv în clasament.

Urmează apoi partida cu frații de la U Cluj, unde toți suporterii dinamoviști așteaptă un cadou din partea ardelenilor, dar situația nu este așa de simplă. Universitatea Cluj se bate la rândul ei pentru a prinde un loc către Uefa Conference League și cel mai probabil nu vor renunța la cupele europene pentru a încerca să o salveze pe Dinamo, oricât de mare ar fi prietenia între cele două cluburi.

Apoi, dacă lucrurile merg bine, Dinamo ar putea ajunge la mâna lui Rednic. UTA va sosi din nou pe stadionul Arcul de Triumf, în ultima etapă din play-out, iar “puriul” i-a declarat război lui Dinamo, atât în instanță, cât și pe teren.

Fostul tehnician al dinamoviștilor încă se luptă pentru a-și recupera salariile restante de pe vremea când antrena la Dinamo.

Meciul va fi o variantă actualizată a duelului de la finalul sezonului regulat, când pe Arcul de Triumf au existat tensiuni în tribune și pe teren, între fanii lui Dinamo și ultrașii de la UTA, ajutați de frații de la Steaua București.

De reținut că matematic UTA poate juca fără griji meciul cu Dinamo, astfel că se poate concentra doar pe rivalitatea dintre cluburi, fără a avea vreo altă presiune.

author avatar
Mihail Ioan
405 afisari

1 COMENTARIU

  1. Vad ca de trichiflicii ăștia nu comentează nimeni? Pe vechii dinamovisti cred ca- I apuca amocul când se-ncumeta sa se uite la țurcile lor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger