AcasăSPORTDinamo, ca si iesita din insolventa!

Dinamo, ca si iesita din insolventa!

Negoita pregateste Dinamo pentru marea performanta

La un an si patru luni distanta de cand a bagat clubul in insolventa, Ionut Negoita asteapta sa primeasca, astazi, vestea cea mare: iesirea FC Dinamo din aceasta procedura care i-a interzis inclusiv participarea in cupele europene!

Negoita pregateste Dinamo pentru marea performanta

Tribunalul Bucuresti a judecat, ieri, solicitarea dinamovistilor de incheiere a starii de insolventa in care se afla clubul, iar raspunsul, unul pozitiv, este asteptat pentru astazi. „99%, suntem scapati”, dau asigurari oficialii „cainilor”.
Administrator judiciar la gruparea din Stefan cel Mare, Catalin Dascal recunoaste ca Dinamo este, acum, un club curat, fara datorii, pregatit de marea performanta: „Instanta a ramas in pronuntare pe inchiderea procedurii de insolventa. In mod normal, ar trebui sa dea inchiderea procedurii. Nu sunt motive care sa ne determine sa ne gandim la altceva decat o solutie favorabila, dat fiind faptul ca aceasta decizie s-a amanat pentru a fi solutionate cele doua apeluri ale ANAF, care au fost respinse definitiv de catre Curtea de Apel Bucuresti. Atunci, nu ar trebui sa existe niciun alt impediment, planul de reorganizare a fost indeplinit, toate dovezile exista la dosar. Exista si aprobarea de Adunarea Creditorilor cu raportul de inchidere formulat cu mult inainte, imediat dupa indeplinirea tuturor obligatiilor acestui plan. Deci nu ar trebui sa ne asteptam la altceva”.
Regulamentul UEFA prevede in mod clar ca o echipa se poate inscrie in cupele europene abia la un an dupa iesirea clubului din insolventa. Totusi, dinamovistii spera sa primeasca o dispensa si sa aiba dreptul sa participe incepand cu editia 2016/ 2017, in cazul in care formatia antrenata de Mircea Rednic se va clasa la finalul campionatului pe un loc eligibil de cupele europene.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger