AcasăSPORTDinamo Bucuresti risca sa fie retrogradata la "masa verde"

Dinamo Bucuresti risca sa fie retrogradata la „masa verde”

(foto: timisoreni.ro)

Dinamo Bucuresti, club de fotbal care se confrunta cu probleme financiare, ar putea fi retrogradata in liga secunda din cauza datoriilor mari pe care le are.

(foto: timisoreni.ro)

Problemele financiare grave cu care se confrunta echipa de fotbal Dinamo Bucuresti ar putea conduce la retrogradarea acesteia „la masa verde” in liga secunda. Vestea a fost lansata de Gigi Becali, patron al FC Steaua si nas al fostului actionar al clubului, Cristi Borcea.

„Stati sa vedeti, ca ei stiu doar de 30% din datoriile pe care le are Dinamo. Si atunci, daca peste un an Dinamo retrogradeaza din cauza datoriilor, cum pot sa fiu eu omologul lui Savulescu? Eu sunt omologul oamenilor cu angajati, care au performante. Sunt omologul lui Porumboiu, al lui Copos, al lui Paszkany. Dar cand Savulescu n-are nici un angajat, cum pot sa fiu omologul lui?”, a declarat Gigi Becali la Gsp TV.

Anuntul acestuia survine dupa ce Dragos Savulescu, actionar la Dinamo, l-a acuzat pe acesta ca ar fi „trompeta lui Borcea”.

Tot Gigi Becali este cel care a anuntat si ca actionarii lui Dinamo Bucuresti vor fi primii sefi care vor fi batuti de fani din cauza managementului prost.

“Savulescu si Negoita vor fi primii actionari batuti de suporteri. Dinamo a ajuns cu 25 de milioane de euro datorie. O sa vedeti ca daca le vine un control, cu penalitati si dobanzi, o sa vedeti ce o sa se intample cu ei”, a declarat Gigi Becali la Gsp TV.

author avatar
Ionut Zgimbau
715 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger