AcasăSPORTDinamo Bucureşti – FC Sportul Studenţesc - Vezi scorul final!

Dinamo Bucureşti – FC Sportul Studenţesc – Vezi scorul final!

UPDATE :Dinamo Bucuresti – Sportul Studentesc scor final 1 – 3. După această înfrângere, Dinamo a coborât pe locul doi, fiind depăşită de CFR Cluj, care a învins cu 2-0 pe Pandurii şi are două puncte avans. Steaua va juca duminică cu Astra şi, dacă va învinge, se va apropia la trei puncte de Dinamo. Dinamo a fost condusă la pauză de Sportul, 1-2. „Cîinii” au început în forţă, şutul lui Dănciulescu de la marginea careului a fost deviat de Niculae în poartă(2). Sportul a revenit spectaculos. Nistor a egalat cu capul în minutul 15, iar mingea trimisă de Ferfelea din lovitură liberă a fost scăpată în poartă de Bălgrădean(32).

Sambata 17 matrie 2012 se disputa meciul dintre liderul Dinamo Bucuresti si  Sportul Studentesc, cu incepere de la ora 21:30. Inaintea acestei intalniri, “Cainii rosii” (Dinamo) – antrenati de Liviu Ciobotariu – se afla pe primul loc in clasament, cu 44 de puncte (golaveraj 36-12), in timp ce “studentii” Sportul Studentesc – sub comanda lui Daniel Isaila – ocupa pozitia a 14-a, cu 20 de puncte (golaveraj 21-33).

Dinamo revine in “Stefan cel Mare”! Sambata, la ora 21.30, echipa antrenata de Liviu Ciobotariu va juca impotriva Sportului Studentesc, intr-un meci contand pentru etapa a XXI-a in Liga I. Biletele pentru primul meci oficial in 2012, in “Groapa”, au fost puse in vanzare la casele stadionului din Soseaua Stefan cel Mare. Sportul Studentesc este una dintre cele mai tinere echipe din campionat. Politica noastra este sa promovam tinerii jucatori talentati din Romania. Suntem cea mai frumoasa echipa din Romania, singura „Gasca Nebuna”.

 

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
4.922 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger