AcasăSPORTDinamo - Barcelona se vede si la Realitatea TV

Dinamo – Barcelona se vede si la Realitatea TV

Nicolae Badea prezinta afisul meciului Dinamo - Barcelona

Organizatorii celui mai important meci amical din istoria Romaniei au ajuns la un acord cu postul de stiri pentru transmiterea in direct a partidei din 11 august.

Nicolae Badea prezinta afisul meciului Dinamo - Barcelona

Cu o saptamana inainte de sosirea catalanilor la Bucuresti, s-a stabilit si cea de-a doua televiziune, dupa DigiSport, care va prelua „live” amicalul Dinamo – FC Barcelona. Surprinzator, Realitatea TV a ajuns la un acord cu organizatorii evenimentului, asta desi in ultima vreme s-a speculat ca DolceSport este in pole-position.

Este pentru a doua oara cand Realitatea TV – post de nisa, specializat pe stiri politico-economice – ataca segmentul sport. In 2006, Realitatea a castigat licitatia pentru drepturile tv ale „sfertului” Steaua – Rapid, din Cupa UEFA, iar ulterior, in semifinale, a transmis Steaua – Middlesbrough. „Am cedat drepturile si celor de la Realitatea TV, astfel incat Dinamo – FC Barcelona sa fie transmis si de un post free-to-air, care poate fi receptionat pe toate retelele de cablu. E un meci de interes major, care va aduna 52.000 de oameni pe National Arena si milioane de microbisti in fata televizoarelor”, spune unul dintre organizatorii partidei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
612 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger