Cauta

Dinamo, antrenata de trioul Danciu-Niculae-Munteanu

Angajarea la Dinamo I a tehnicianului Liviu Ciobotariu a fost girata de trei dintre numele grele din echipa: Ionel Danciulescu, Marius Niculae si Catalin Munteanu.

Danciulescu are garantat postul de titular de la Ciobotariu

In momentul instalarii la Dinamo I, tehnicianul echipei secunde a clubului din Stefan cel Mare trecea drept un substitut pana la gasirea unui nume important din antrenorimea romaneasca. Din lipsa de fonduri, dar mai ales pentru faptul ca veteranii Ionel Danciulescu, Marius Niculae si Catalin Munteanu l-au prezentat pe Liviu Ciobotariu drept cel mai potrivit pentru acest post, actionarii au luat in seama optiunea, angajandu-l pe antrenorul de 40 de ani pana la noi ordine.

Momentul Vorskla

Munteanu si Niculae joaca bine si pe spate, mai ales cand e vorba sa-si protezeje antrenorul

Prima sincopa a lui Ciobotariu a reprezentat eliminarea „cainilor” din Europa League. Dupa dezastrul cu Vorskla Poltava, actionarii din Stefan cel Mare au vrut sa se descotoroseasca de antrenorul adus de la Dinamo II, insa veteranii s-au opus categoric, amenintand: „Pleaca Ciobi, plecam si noi!”. Badea si Savulescu au renuntat la ideea de a-l demite pe tehnician. Din acel moment, cei trei corifei din vestiarul lui Dinamo nu au fost eliminati din primul „11”, fiind considerati de Liviu Ciobotariu baza echipei.

Giovanni Becali confirma

Desi se afla pe primul loc in Liga 1, infrangerea dinamovistilor din derby-ul cu Steaua a involburat apele in Stefan cel Mare. „Ciobotariu ne-a aratat lipsa de personalitate. A format aceasta echipa pe casiva jucatori mai batrani si, pur si simplu, ii este frica sa-i schimbe. Danciulescu, Niculae si Munteanu sunt atat de dinamovisti incat nu s-ar supara daca ar fi schimbati cind nu dau totul pe teren”, a declarat Giovanni Becali.

Schimbari subiective

Conducerea dinamovista l-a luat din nou la ochi pe antrenorul Liviu Ciobotariu, mai ales dupa schimbarile ciudate efectuate de catre acesta in timpul meciului pierdut cu Steaua. Intrarea lui Liviu Ganea in locul lui Alexe (desi se impunea inlocuirea lui Danciulescu), apoi introducerea lui Tucudean in locul lui Luchin (si nu a lui Niculae), au reprezentat doua mutari puse de actionari pe seama prieteniei dintre antrenor si jucatorii mai sus mentionati.

Ultimele stiri

  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Exit mobile version