AcasăSPORTDinamo a trecut greu de FCM Targu Mures - VIDEO

Dinamo a trecut greu de FCM Targu Mures – VIDEO

Dinamo a debutat cu o victorie in editia 2011-2012 a Ligii I la fotbal, 1-0 cu FCM Targu Mures.

Daca sezonul trecut Dinamo isi imbunatatea golaverajul in disputele cu FCM Targu Mures, lucrurile s-au schimbat mult in mai putin de un an, baietii lui Liviu Ciobotariu avand mari probleme cu noua formatie a lui Nelutu Sabau.

Echipa din Targu Mures si-a schimbat aproape in totalitate lotul in aceasta vara si a inceput in forta noul sezon, Astafei fiind aproape sa deschida scorul pe terenul lui Dinamo.

Atacantul oaspetilor a ratat prima mare ocazie in minutul 4, reluarea sa cu capul fiind scoasa in extremis de Balgradean.

Marius Niculae a punctat in minutul 5, cu o lovitura cu capul, dar reusita sa a fost anulata pe motiv de offside.

Totusi, abia revenit de la Kavala, atacantul lui Dinamo si-a facut in cele din urma datoria si a reusit sa deschida scorul in minutul 11, cu largul concurs al lui Ghionea, care a deviat balonul in propria poarta.

In ciuda golului rapid marcat de dinamovisti a urmat un joc pe contre, ambele formatii ratand ocazii uriase.

Ghionea a trecut pe langa gol in minutul 23, cand reluarea sa cu capul a sters bara, iar Catalin Munteanu a fost aproape sa marcheze golul debutului de sezon, dar lobul sau de la 40 de metri s-a dus putin peste poarta oaspetilor.

Pana la pauza am mai notat cate o ocazie de fiecare parte. Balgradean a scos cu emotii sutul lui Bumba, iar Balauru a parat executia lui Danciulescu.

In partea a doua, Nelutu Sabau a fortat egalarea, aruncandu-i in lupta pe Kalisse si Celsinho, dar reduta dinamovista a rezistat eroic.

Torje si Marius Niculae au fost aproape sa mareasca avantajul dinamovistilor, insa Balauru s-a opus cu brio la suturile de la distanta ale adversarilor.

Oaspetii au ratat ultimele ocazii de a egala in minutul 72, cand Balgradean s-a opus pe rand la suturile lui Didi si Kalisse. Szilagyi a fost eliminat in minutul 87, dupa un hent aiurea, si trupa lui Sabau nu a mai contat pe final.

DinamoTargu Mures s-a incheiat 1-0, victoria bucurestenilor fiind adusa de plusul avut la capitole precum experienta si omogenitate.

Liviu Ciobotariu a inceput cu Balgradean – Scarlatache, Dragos Grigore, Moti, Zie Diabate – Torje, Kone, Catalin Munteanu (Patrascu 87), Alexe (Bakaj 66) – Marius Niculae (Tucudean 80), Danciulescu.

Nelutu Sabau a raspuns cu Balauru – Nicu, Hallison, Ghionea, Szilagyi – Paduretu, Ilyes, Florin Dan (Kalisse 65), Bumba (Issa Ba 55) – Didi (Celsinho 72), Astafei. [youtube]_73ArVogIj8[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger