AcasăSPORTDinamo a pierdut impotriva unei echipe din Liga a doua germana -...

Dinamo a pierdut impotriva unei echipe din Liga a doua germana – VIDEO

Dinamo Bucuresti a suferit o infrangere neplacuta in cantonamentul din Austria, 0-1 cu FC Ingolstadt, locul 14 in ultimul sezon din Liga a doua germana.

 

Trupa lui Liviu Ciobotariu, fara vedeta Gabriel Torje in lot, a fost de nerecunoscut, Dinamo fiind dominata in mare masura de o echipa ce mizeaza pe cativa jucatori cu experienta precum Caiuby, Marino Biliskov, Ronald Gercaliu sau americanul Edson Buddle.

Curca s-a opus in trei randuri in aceeasi faza, in minutul 23, dar nu a mai avut ce face la reluarea cu capul a lui Biliskov din finalul primei reprize.

Apararea lui Dinamo a continuat sa gafeze si in partea a doua, faza din minutul 61, cand Zie Diabate a degajat in Patrascu, fiind antologica. Si Dinamo si-a creat cateva ocazii de a marca, mai ales prin Tucudean si Georgian Paun, dar trupa lui Liviu Ciobotariu este departe de pretentiile unei formatii care s-ar putea bate pentru titlu in Liga I.

Tehnicianul dinamovist a inceput cu George Curca – Eugen Craciun, Dragos Grigore, Moti, Pulhac – Alexe, Kone, Bakaj, Cazacu – Liviu Ganea, Danciulescu. Pe parcurs au mai intrat Naumovski, Balgradean, Zie Diabate, Gaman, Laurentiu Rus, Musat, Georgian Paun, Scarlatescu, Tucudean, Patrascu, Margaritescu, Buca si Hristu Chiacu.

[youtube]uHo2yRaFhrQ[/youtube]

Intr-un alt meci de verificare, Universitatea Cluj a trecut, cu 2-1, de Viktoria Plzen. Golurile ardelenilor au fost marcate de Cojocnean si Tony. In alte partide s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Partizan Belgrad – Rosenborg 0-0, MSK Zilina – Ujpest 4-0, Sahtior Donetk – Maccabi Haifa 2-0 (au marcat Mkhitarian si Alex Teixeira), Sonderyske – Wolfsburg 2-0, Gent – Genk 2-0 si Aalst – FC Brugge 1-4.

author avatar
Cristi Ionita
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger