AcasăSPORTDinamo a inchis stagiunea pe National Arena

Dinamo a inchis stagiunea pe National Arena

La primul meci pe cel mai mare stadion al tarii, duelul cu Gaz Metan Medias, fanii dinamovisti au umplut capacitatea primului inel de la „National Arena”. Din pacate pentru „caini”, tot ei au si inchis stagiunea echipelor din Liga 1 pe acest teren, investitia de 240 de milioane de euro intrand in hibernare pana la finala Europa League

Cel mai probabil, gazonul va fi schimbat pentru finala Europa League

Nici chiar cel mai infocat fan dinamovist n-ar fi crezut ca la confruntarea cu Gaz Metan vor veni 24.000 de spectatori. Atunci cand au platit pentru „National Arena”, actionarii din Stefan cel Mare au considerat drept un risc financiar inchirierea intregului stadion. „Ne facem de ras daca luam tot stadionul. La noi vin 100 de oameni la meci, ce sa facem cu 55.000 de locuri?! E pierdere de bani si, in plus, o sa rada toata Liga 1 de noi”, au spus actionarii.

Dinamovistii, la primul duel gazduit de impunatoarea arena

In momentul in care au aflat ca pentru meciul cu Gaz Metan s-au epuizat deja 20.000 de bilete, conducerea FC Dinamo a incercat sa inchirieze si restul stadionului, dar Jandarmeria s-a opus, cererea fiind facuta cu 24 de ore inainte de meci. Altfel, formatia pregatita de Liviu Ciobotariu este ultima echipa din Liga 1 care a jucat pe „National Arena”, stadionul urmand sa intre in conservare pana la finala Europa League, de pe 9 mai. Urmatorul meci de pe arena lui Oprescu ar putea fi derby-ul Romaniei, dintre Steaua si Dinamo, duel programat la o saptamana dupa finala. Cele mai multe meciuri pe „National Arena” au fost jucate de Steaua (8 partide), urmata de Rapid (3), Otelul Galati (3), nationala Romaniei (3).

author avatar
Sebastian Stan
464 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger