AcasăSPORTDinamo – cu „extraterestrii”, Steaua – cu „castravetii”!

Dinamo – cu „extraterestrii”, Steaua – cu „castravetii”!

Badea si Bonetti isi freaca mainile pentru cel mai tare amical din 2012

In timp ce dinamovistii au perfectat un amical cu FC Barcelona, mandria lui Gigi Becali isi va prezenta lotul cu o echipa care nu are nici macar bani de deplasare: fosta formatie a lui Laurentiu Reghecampf, Litex Loveci.

Badea si Bonetti isi freaca mainile pentru cel mai tare amical din 2012

Gruparea din Stefan cel Mare a anuntat cel mai tare amical din aceasta vara pentru o echipa romaneasca si va primi vizita celor de la FC Barcelona, pe 11 august.

Gigi Becali se uita cu jind la adversarul dinamovistilor

Catalanii si-au mutat trofeul Juan Gamper pe 20 august, astfel ca nu mai exista niciun impediment, iar clubul din Stefan cel Mare anunta ca in scurt timp biletele vor fi scoase la vanzare.

Lionel Messi vine pe National Arena sa dea gol si cu o echipa romanesca

Rivala din Ghencea a contracarat repede si a comunicat ca prezentarea lotului va avea loc pe 15 iulie, in compania bulgarilor de la Litex Loveci. Vecinii de peste Dunare au terminat sezonul trecut pe locul 6 in prima liga bulgara si este echipa la care a jucat, intre 1998-1999, tehnicianul ros-albastrilor, Laurentiu Reghecampf. Litex este intr-o situatie precara, fara resurse financiare, si nu au reusit sa mearga in niciun cantonament din cauza lipsei banilor, pregatirea avand loc „acasa”. Gruparea din Ghencea va plati toate cheltuielile adversarilor, iar sefii stelistilor se gandesc daca partida se va disputa pe National Arena, avand in vedere costurile ridicate si faptul ca bucurestenii sunt in perioada concediilor. La acest meci va fi prezentat stafful tehnic, dar si noii veniti, Rocha, Pintilii, Bratu si Dumitras.

author avatar
Sebastian Stan
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger