AcasăSPORTDin sportul american: Fotbalist arestat pentru ca a latrat la un caine

Din sportul american: Fotbalist arestat pentru ca a latrat la un caine

Antonio Morrison a invatat sa respecte si animalele legii, nu doar oamenii legii

Antonio Morrison, jucatorul echipei de fotbal american Florida Gators, a fost arestat dupa ce a latrat catre un caine al Politiei si apoi a opus rezistenta ofiterului care dorea sa il retina.

Antonio Morrison a invatat sa respecte si animalele legii, nu doar oamenii legii

Potrivit presei de peste Ocean, un echipaj al Politiei a raspuns unui apel privind un incident la un hotel din Gainsville aflat alaturi de un club de noapte. In momentul in care politistul William A.Arnold investiga un vehicul ce facea obiectul apelului, un barbat dintr-un grup care trecea prin zona s-a apropiat de masina de patrulare si a inceput sa latre catre un caine al politiei prin geamul deschis. Cainele a reactionat si el latrand, ceea ce i-a distras atentia politistului Arnold de la investigatie. Ofiterul i-a cerut sportivului sa astepte in fata masinii de patrulare, iar barbatul a opus rezistenta atunci cand Arnold a incercat sa ii puna catuse.

„Sunt extrem de dezamagit de comportamentul lui Antonio Morrison. El a fost suspendat din echipa si va rata cel putin doua meciuri”, a declarat antrenorul formatiei Florida Gators, Will Muschamp. Morrison le-a spus politistilor ca a latrat la caine deoarece animalul a fost cel care a latrat primul.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger