AcasăSPORTDin spirit de solidaritate cu jucatorii neplatiti, Bonetti isi ia salariul la...

Din spirit de solidaritate cu jucatorii neplatiti, Bonetti isi ia salariul la zi!

Tehnicianul lui Dinamo, italianul Dario Bonetti este atat de afectat de faptul ca elevii sai – in special cei pe care i-a gasit in Stefan cel Mare – nu si-au primit drepturile banesti incat, in spirit de fronda, a cerut si obtinut incasarea salariului la zi.

Grupul baietilor destepti din Stefan cel Mare, care si-au luat banii, saluta grupul baietilor ceva mai fraieri, care au de primit!

Mai multi jucatori de la Dinamo s-au plans conducerii administrative de faptul ca nu si-au primit drepturile financiare de cateva luni.

Pentru actionari, acest lucru nu reprezinta o noutate, dar ei considera ca n-au trecut mai mult de doua luni, drept pentru care reclamatiile jucatorilor nu vor avea, deocamdata, efectele scontate. Aceeasi fotbalistii – in special cei pe care Dario Bonetti i-a gasit in Stefan cel Mare dupa cea de-a doua descalecare a sa in Romania – reclama faptul ca tovarasii lor din teren, adusi de „brigada” italiana (Issa Ba, Boubacar, Koulibaly sau Alvarez) nu si-au primit nici ei drepturile banesti, dar au luat bani frumosi la semnarea contractelor, sub forma de  „prima de instalare”, deci n-au de ce sa se planga.

In aceasta situatie, antrenorul Dario Bonetti doreste sa fie solidar cu elevii sai, astfel ca ii sfatuieste constant sa bata la usile actionarilor. „Mister e aproape de noi, simtim asta, ne indeamna sa ne cerem banii, pentru ca avem tot dreptul”, afirma un „caine” cu salariul blocat. Ce nu stiu componentii lotului dinamovist este ca tehnicianul italian are grija atat de ei, dar mai ales de veniturile sale, Bonetti fiind cu salariul la zi. Chiar miercurea trecuta a luat chenzina si bine i-a mai fost. Si lui, dar si aghiotantilor lui, Sandro Birindelli si Claudio Bozzini, platiti de asemenea regeste si la data fixa.

author avatar
Mihai Koblenko
242 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger