AcasăSPORTDin Miami, Borcea anunta: "Gata cu speculatiile! Nu cer cetatenie americana, o...

Din Miami, Borcea anunta: „Gata cu speculatiile! Nu cer cetatenie americana, o sa ma intorc in tara!”

Fostul actionar dinamovist Cristian Borcea afirma ca nu a avut si nu are in intentie sa se stabileasca definitiv in Statele Unite. Mai mult, el neaga ca si-ar fi depus actele pentru a obtine cetatenia americana.

Cristi Borcea si nevasta acestuia, Alina

Desi FC Dinamo – prin vocea presedintelui Nicolae Badea – a anuntat ca Cristian Borcea, condamnat in „Dosarul transferurilor”, „a exercitat sarcini in limitele mandatului stabilit de club”, si ca toate sumele tranzactiilor invocate in dosar (vezi transferurile lui Contra si Mara la Alaves, Codrea la Genoa, Cernat la Dinamo Kiev, Mitea la Ajax, Alexa la Guoan Beijing si Mihalcea la Chunnam Dragons) nu pot face obiector unor posibile fapte de evaziunea fiscala, Borcea avand, in plus, girul Consiliului Director al FC Dinamo Bucuresti, fostul actionar din Stefan cel Mare nu are liniste.

In cladirea Ocean Palms trage ex-actionarul dinamovist cand vine la Miami

Despre acesta, continua sa se spuna ca incearca sa sustraga de la o eventuala pedeapsa, urmand sa obtina cetatenie americana si sa le rada in nas magistratilor din Romania de pe plajele din Miami.

„Nu am fugit! Din 2008 incoace, sarbatorile de iarna mi le petrec in Florida”

Aflat la Miami, Cristi Borcea afirma ca nu i-a trecut niciodata prin minte, iar dupa verdictul dat de Curtea de Apel Bucuresti cu atat mai putin, sa ceara cetatenie americana. „Din 2008 incoace, de cand am acest apartament la Miami, eu imi petrec perioada sarbatorilor de iarna aici, in Florida! De unde si pana unde tot apar in tara speculatii cum ca as vrea sa-mi iau cetatenie americana, ca vreau sa ma stabilesc in SUA, ca nu pricep?! A devenit si pentru mine greu de explicat faptul ca nu fac diligentele necesare sa obtin cetatenia americana, sper ca acum sa o declar pentru ultima oara: nu raman in America! Sa fie clar! O sa ma intorc in tara! Anul viitor vor fi exista 3-4 termene la Inalta Curte de Casatie si Justitie, o sa fiu prezent!”, afirma Cristi Borcea. Condamnat la 7 ani de inchisoare cu executare, fostul actionar al FC Dinamo a parasit tara la cateva ore dupa verdictul dat pe 12 noiembrie a.c. de catre Curtea de Apel Bucuresti. Acesta s-a intors la Miami, acolo unde detine un apartament de lux, situat pe 3101 S.Ocean Drive, imobil pe care Cristi Borcea ar fi platit in jur de 1 milion de dolari. In acest moment, din informatiile noastre, ex-dinamovistul beneficiaza o viza de sedere business.

author avatar
Sebastian Stan
708 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger