AcasăRecomandariDin inchisoare, Gigi Becali le face mari promisiuni stelistilor: Prima de 200.000...

Din inchisoare, Gigi Becali le face mari promisiuni stelistilor: Prima de 200.000 de euro si liber de transferuri

Pentru Steaua, „dubla” cu Legia Varsovia este cea mai importanta confruntare din ultimii ani. De rezultatele acestui razboi romano-polon depinde viitorul clubului din Ghencea: fara banii din Liga Campionilor, faliment scrie pe gruparea „ros-albastra”!

Gigi Becali vrea cu orice pret sa vada Steaua in grupele Ligii Campionilor

Constienti ca doar ei pot salva corabia abandonata de capitanul Gigi Becali, jucatorii promit sa nu rateze oportunitatea unor meciuri de gala in grupele Ligii Campionilor. „Ne vom califica!”, a clamat, ieri, la conferinta de presa, si antrenorul Laurentiu Reghecampf. Din inchisoare, latifundiarul a-ncercat si el sa-i motiveze pe fotbalisti; si, cum altfel, daca nu vorbindu-le despre bani?! „Daca eliminati pe Legia Varsovia, aveti o prima de 200.000 de euro”, este vestea primita de Tatarusanu&co. din partea patronului. Vorbim despre cea mai mare remuneratie acordata vreodata in sportul rege din Romania! Mai mult, Gigi Becali avut un mesaj si pentru starurile echipei: „Liber la transferuri daca Steaua intra in grupe”. Cu alte cuvinte, imediat dupa returul de la Varsovia, alde Vlad Chiriches, Alexandru Bourceanu si Iasmin Latovlevici isi pot negocia viitorul in ligile din Occident.

Miza pe milioanele de la UEFA

Calificarea in grupele Ligii Campionilor echivaleaza cu asigurarea bugetului Stelei pe intreaga perioada de detentie a finantatorului Gigi Becali! „Ros-albastrii” pot incasa pana la 30 de milioane de euro pentru un parcurs decent, asta insemnand accederea de pe locul 3 in primavara Ligii Europa, de unde mai pot fi stranse cateva milioane de euro.

Pe de alta parte, eliminarea de catre Legia ar insemna compromiterea actualului sezon si chiar pe cele viitoare. Fara banii de la UEFA si cu patronul aflat in inchisoare, conducerii clubului ii va fi aproape imposibil sa faca rost de un buget capabil sa asigure marea performanta.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
666 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger