AcasăSPORTDin cutiuta cu amintiri: Sorana Cirstea cand avea un an! Vezi ce...

Din cutiuta cu amintiri: Sorana Cirstea cand avea un an! Vezi ce planuri are acum sportiva

La 23 de ani, despre Sorana Cirstea se poate spune, deja, ca este una dintre cele mai importante jucatoare de tenis din istoria Romaniei.

Totusi, numerosii ei fani spera ca frumoasa bucuresteanca sa-si continue ascensiunea si sa ajunga cel putin intre primele 10 jucatoare de tenis ale lumii.

Dupa finala pierduta la Toronto, in fata Serenei Williams, fanii Soranei asteptau alte rezultate pe masura la Cincinnati si Ohio, dar Sorana a fost obligata sa se retraga de la primul turneu, din cauza unor probleme medicale.

Sorana a acuzat probleme la abdomene si a decis, impreuna cu staff-ul ei, sa se menajeze pentru US Open, insa exista posibilitatea ca jucatoarea de tenis sa se prezinte saptamana viitoare, la Ohio, in cazul in care primeste OK-ul medicilor.

Pana atunci, pentru a mai sterge din amaraciunea fanilor care nu au putut sa o vada la lucru la Cincinnati, Sorana a postat, pe un celebru site de socializare, o poza cu ea din perioada in care avea doar aproximativ un an.

In poza, extrem de amuzanta de altfel, Sorana Cirstea apare alaturi de mama ei, Liliana, care de altfel i-a si indreptat pasii catre tenis.

In ciuda succesului de la Toronto, unde a ajuns pana in finala, Sorana Cirstea se pregateste pentru un sfarsit de sezon extrem de incins, care ar putea fi decisiv pentru viitorul carierei sale.

Aflata la limita intrarii in TOP 20 mondial, Sorana mai are de aparat destule puncte pana la sfarsitul anului, 412, intr-un calendar ce o va purta prin SUA (Ohio, US Open), Asia (Guangzhou, Tokyo, Beijing), dar si Europa (Linz, Luxemburg), astfel ca misiunea nu este una tocmai dificila.

In plus, Sorana inca mai are sanse, macar matematice, sa prinda un loc la Turneul Campioanelor, desi este la 835 de puncte in urma Petrei Kvitova, jucatoarea aflata pe locul 8 in topul celor mai multe puncte adunate in acest sezon.

author avatar
Cristi Ionita
971 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger