AcasăSPORTDimitrov a ajuns pe locul 3 mondial, la o zi dupa castigarea...

Dimitrov a ajuns pe locul 3 mondial, la o zi dupa castigarea Turneului Campionilor

Reusita de la turneul destinat celor mai buni tenismeni ai lumii a venit „la pachet” cu cel mai important trofeu din palmares si cu clasarea pe treapta a treia a podiumului mondial a bulgarului in varsta de 26 de ani.

Grigor Dimitrov are un nou motiv de bucurie, dupa ce deunazi primise trofeul la Turneul Campionilor: este, de azi incepand, pe locul 3 mondial, urcand, cu un total de 5.150 de puncte, trei locuri, imediat dupa Nadal si Federer.

Duminica, Dimitrov l-a invins, dupa doua ore si jumatate de joc, pe belgianul David Goffin, in trei seturi – 7-5, 4-6, 6-3, incheind competitia de la Londra cu un prim trofeu la Turneul Campionilor, cel mai pretios titlu din cariera sa. Din primele sale reactii de dupa incheierea meciului – cand s-a intins, efectiv, pe teren – iar apoi a radiat cand a primit trofeul – s-a vazut cat de fericit a fost Dimitrov de reusita sa.

sursa foto: facebook.com/grigor.dimitrov.site

author avatar
Cristina Stefan
142 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce merita remarcat e ca.in ciuda tuturor conditiilor,traditiilor si pretentiilor occidentale,la mamentul actual sunt in fruntea ierarhiei la sportul alb,tocmai napastutiti, Schengenului- o romanca,la femei si un bulgar,la barbati,la Turneul Campionilor!.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger