AcasăSPORTDIICOT l-a saltat pe fiul impresarului Marcel Popescu

DIICOT l-a saltat pe fiul impresarului Marcel Popescu

Descinderi, ieri dimineata, in 35 de locatii din tara, de unde au fost ridicate 24 de persoane, printre care si Adrian Popescu, odrasla agentul de jucatori. Toti cei retinuti sunt acuzati de frauda prin skimming.

In vara, Marcel Popescu a fost aproape sa ajunga presedinte la Steaua

Prejudiciul cauzat de membrii acestui grup infractional este estimat la peste 300.000 de euro. Fiul impresarului Marcel Popescu isi desfasura activitatea pe teritoriul mai multor state, respectiv Romania, Franta, Spania, Italia, Columbia, Republica Dominicana, SUA si Mexic.

Mascatii au facut razii in 35 de locatii din tara

Pentru prinderea infractorilor, procurorii DIICOT au efectuat perchezitii in 35 de locuinte din Craiova, Bucuresti, Galati, Constanta, Sacele, Timisoara si Fetesti. „Afacerea cu carduri clonate era coordonata din Craiova de un anume Camen Cosmin, cunoscut drept Lale, iar la Sacele era celalalt lider, Florea Iancu, zis Iancu Jianu”, a declarat Adrian Gluga, seful diviziei DIICOT Craiova. In plasa oamenilor legii a cazut si Adrian Popescu, poreclit Schillaci, fiul lui Marcel Popescu, cunoscut impresar si fost conducator la Universitatea Craiova si FC Brasov.

Si fiul lui Dumitru „Ciorba” a stat „la racoare”

Fiul lui Dumitru Tudor, arestat la Amsterdam

In primavara acestui an, un alt scandal legat de clonarea cardurilor bancare a zguduit din temelii lumea mondena a Capitalei. Aflata in Olanda, la Amsterdam, alaturi de cativa prieteni, Natalia Mateut (fiica fostului dinamovist Dorin Mateut) a fost saltata de politisti pentru ca ar fi folosit carduri false intr-un magazin. Impreuna cu Natalia, a ajuns „la racoare” si Dragos, fiul impresarului Dumitru Tudor.

Florin Manea, deschizator de drumuri in SUA

Florin Manea este "veteran" in aceasta breasla

Primul nume din lumea fotbalului implicat in infractiuni de skimming este cel al lui Florin Manea, si el impresar de meserie. Baiatul ex-rapidistului Nicolae Manea a fost arestat, in 2004, de politia americana, asupra lui fiind formulate patru capete de acuzare pentru utilizare de carduri de credit false si trei capete de acuzare pentru uzurpare de identitate. Cautiunea i-a fost stabilita la 1,1 milioane de dolari. Tot in acel an a ajuns la inchisoare (condamnare de 21 de luni) si Aurelian Zlati, fost fotbalist la FCM Bacau. Politistii din Norfolk (Marea Britanie) l-au prins in flagrant cand extragea cateva sute de lire de la un bancomat, folosind un card fals.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.367 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger