AcasăSPORTDigiSport si GSPTV se bat pe Mitica Dragomir

DigiSport si GSPTV se bat pe Mitica Dragomir

Imaginea lui Mitica este bine vazuta de patronii de televiziune

Dumitru Dragomir ar putea deveni cel mai bine platit jurnalist de sport din Romania. Omul din fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal este ademenit cu o suma fantastica sa preia rolul de moderator al unei emisiuni televizate de fotbal.

Imaginea lui Mitica este bine vazuta de patronii de televiziune

Dupa ce a cooptat o pleiada de oameni de fotbal, incepand cu Dinu Gheorghe si terminand cu Ilie Dumitrescu, DigiSport  – post de televiziune aflat in portofoliul RCS&RDS – pregateste bomba acestui inceput de sezon.

GSP TV s-a obisnuit cu Mitica direct prin telefon, de la sediul LPF

Conducerea principalului detinator de drepturi tv pentru Liga 1 ii ofera lui Dumitru Dragomir un salariu de 20.000 de euro pe luna, pentru o emisiune care ar urma sa fie transmisa live in zilele de marti si vineri.

Digi da banu‘, GSP ofera un program flexibil

Dragomir nu calca prea des in studiourile DigiSport

Din informatiile care circula pe piata media, si concurenta a pus ochii pe cel mai iubit fiu al Balcestilor de Valcea. Ideea unui tocsou moderat de Dumitru Dragomir sau o emisiune in care „Corleone” sa participe ca invitat permanent, le-ar surade si celor de la GSPTV, televiziunea trustului Intact urmarind o relansare fabuloasa. Canalul de sport al lui Dan Voiculescu ar dispus sa-i dea lui Dragomir acelasi salariu, iar ca bonus, sa-i ofere acestuia un program mult mai flexibil, tinand cont de functia detinuta de valcean la Liga Profesionista.

Mircea Sandu a refuzat GiGaTV

In eventualitatea in care va accepta oferta venita de la DigiSport, mult mai sigura, presedintele LPF va deveni coleg cu MM Stoica, Dinu Gheorghe, Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Cornel Dinu si/sau Ion Craciunescu, toti cei mentionati fiind recompensati pentru participarea in emisiuni cu sume cuprinse intre 3.000 si 5.000 de euro lunar. De mentionat ca, in ianuarie a.c., si Mircea Sandu, liderul de la „Casa Fotbalului”, a fost aproape sa semneze cu o televiziune. Postul GiGaTV, detinut de Gheorghe „Pinalti” Stefan, i-a propus un proiect tv alaturi de jurnalistul Ovidiu Dragan, dar presedintele FRF a refuzat in cele din urma, desi fusese stabilit un gentlemen’s agreement.

author avatar
Sebastian Stan
726 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger