AcasăSPORTDigi Sport si-a dat acordul si promite spectacol. Vezi cand se joaca...

Digi Sport si-a dat acordul si promite spectacol. Vezi cand se joaca Dinamo – Steaua!

Stelistii saluta publicul de pe National Arena

Mult asteptatul duel dintre Dinamo si Steaua se anunta a fi un real spectacol, Digi Sport, postul care va transmite meciul, urmand sa deplaseze o armata intreaga de specialisti la stadion.

Derby-ul dintre Dinamo si Steaua va avea loc vineri, 10 mai, partida urmand sa se dispute pe National Arena.

Initial, postul de televiziune care urmeaza sa transmita meciul, respectiv Digi Sport, si-ar fi dorit ca partida sa aiba loc duminica, 12 mai, pentru ca vineri seara ar avea un adversar redutabil in lupta pentru audienta, respectiv show-urile marca PRO TV.

Totusi, cum pentru 12 mai era imposibil ca meciul sa aiba loc pe National Arena, din cauza concertului Depeche Mode, de pe 15 mai, cei de la Digi Sport si-au dat acceptul ca partida sa se dispute vineri, tocmai pentru ca peste 50.000 de spectatori sa aiba acces la marea confruntare.

Mai mult, cei de la Digi Sport pluseaza si sustin ca telespectatorii care vor alege sa urmareasca Dinamo – Steaua se vor bucura din plin de un show media de cel mai inalt nivel.

Derby de Romania va fi transmis, printre altele, cu 20 de camere conectate la doua care de transmisie, grafica speciala si un steady-cam, camera mobila pe marginea terenului.

author avatar
Cristi Ionita
480 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger