AcasăSPORTDiego Forlan s-a insurat imediat dupa Cupa Confederatiilor

Diego Forlan s-a insurat imediat dupa Cupa Confederatiilor

Duminica a jucat 120 de minute impotriva Italiei, in finala mica a Cupei Confederatiilor, luni a sarbatorit incheierea sezonului, alaturi de coechipierii sai din echipa nationala, iar marti s-a insurat cu frumoasa Paz Cardoso, in Montevideo.

Cununia civila a avut loc la una dintre vilele detinute de familia miresei, iar cununia religioasa, una extrem de intima, a avut loc intr-o capela micuta si a fost condusa de un preot adus special din Paraguay.

Diego Forlan (34 de ani) si Paz Cardoso (23 de ani) s-au cuplat in urma cu doi ani, imediat dupa ce fotbalistul s-a despartit de superba Zaira Nara.

Forlan joaca acum in Brazilia, la Internacional Porto Alegre, si va trebui sa se prezinte la antrenamentele echipei imediat dupa luna de miere. Trecut pe la Manchester United, Villarreal sau Internazionale Milano, Forlan a fost de nerecunoscut la Cupa Confederatiilor, atacantul ratand doua penalty-uri, unul in semifinala cu Brazilia, in timpul regulamentar, si unul in finala mica, impotriva Italiei.

Paz Cardoso, jucatoare in echipa nationala de hochei pe iarba a Uruguay-ului, provine dintr-o familie bogata si este studenta la medicina.

author avatar
Cristi Ionita
1.835 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger