AcasăSPORTDica „musca”: „Nici Pancu nu are licenta de antrenor!”

Dica „musca”: „Nici Pancu nu are licenta de antrenor!”

Dica si Radoi par invidiosi pe fostul lor rival din Giulesti, Daniel Pancu

Antrenorul secund al Stelei, Nicolae Dica, se arata contrariat de faptul ca, desi situatia lui Daniel Pancu este similara cu cea a lui Mirel Radoi, nimeni nu il critica pe noul antrenor de la FC Voluntari.

Dica si Radoi par invidiosi pe fostul lor rival din Giulesti, Daniel Pancu

Dica sugereaza ca Radoi nu are parte de acelasi tratament ca legendarul jucator al Rapidului, care conduce gruparea ilfoveana desi nu poseda licenta de antrenor Pro: „Acum nu mai critica nimeni, dar au criticat toti cand a fost vorba de Mirel Radoi si de Steaua. La CFR Cluj nu critica nimeni ca antrenorul principal nu are licenta Pro. Sau ca la alte cluburi directorii sportivi se ridica de pe banca si dau indicatii”. Actualul „secund” al lui Radoi s-a aratat surprins de numirea lui Pancu pe banca Voluntariului, demonstrand ca este mai preocupat de ce se intampla la altii decat de problemele din curtea Stelei: „Nu ma asteptam ca Pancu sa devina antrenor, pentru ca este inca jucator in activitate. Dar, daca tinem cont de varsta, el este mai mare decat mine cu vreo trei ani si eu am ales meseria de antrenor inaintea lui. Dar e decizia lui, el stie mai bine ce are de facut”.
Atat Daniel Pancu, cat si Francisc Dican (tehnicianul CFR-ului) nu poseda licenta Pro, dar au fost numiti antrenori principali.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger