AcasăRecomandariDezvaluirile lui Constantin Danilescu: "Miliardarul" Negoita da salarii de 1.500 €!

Dezvaluirile lui Constantin Danilescu: „Miliardarul” Negoita da salarii de 1.500 €!

Dat afara de la Dinamo dupa 14 ani petrecuti la clubul din Stefan cel Mare, Constantin Danilescu il acuza pe actionarul majoritar Ionut Negoita ca duce spre faliment gruparea „alb-rosie”.

Constantin Danilescu, ultima victima a patronului Ionut Negoita (foto jos)
Ionut Negoita

Pus pe liber deoarece fusese angajat la club de Nicolae Badea, fostul presedinte al C.A, „Tica” Danilescu nu prevede un viitor glorios pentru Dinamo. In opinia fostului director sportiv, patronul Ionut Negoita habar nu are cum se conduce un club de fotbal: „Toti jucatorii care au fost ofertati de Dinamo au primit propuneri de salarii cuprinse intre 1.500 de euro si 2.000 de euro pe luna. Cum sa te bati cu Steaua, cand Gigi Becali ofera contracte de 10.000 de euro?! Daca aduci fotbalisti de 2.000 de euro, de atat joaca, iar apoi nu poti emite pretentii sa bata Steaua. Cu domnul Negoita nu am avut ocazia sa discut si sa-i transmit toate lucrurile acestea, iar cu presedintele Constantin Anghelache nu se poate vorbi pentru ca el este omul care le stie pe toate!”.

In opinia lui Danilescu, o problema o reprezinta si personalul hotelier detasat de Negoita de la RIN sa munceasca la FC Dinamo: „Nu poti sa faci echipa de fotbal si sa vrei performanta cand aduci in conducere hotelieri! Ei sunt tineri, vor sa lucreze, dar n-au habar despre ce inseamna problemele in fotbal. As fi vrut sa mai lucrez macar un an ca sa-i invat si sa le arat ce trebuie facut la un club. Dau in scris ca Dinamo n-are nici o sansa la titlu doi ani de acum incolo si nici nu se va putea bate cu Steaua in conditiile astea”.

In cei 14 ani petrecuti in Stefan cel Mare, Constantin Danilescu are 10 trofee castigate cu Dinamo ca director sportiv. Din acest punct de vedere, este cel mai galonat conducator din fotbalul romanesc.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.741 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger