AcasăSPORTDezvaluiri incendiare! Mutu si Contra s-au batut la antrenamentul Petrolului

Dezvaluiri incendiare! Mutu si Contra s-au batut la antrenamentul Petrolului

sursa foto: fcpetrolul.ro

Adrian Mutu a revenit cu surle si tobe in Liga I, dar prestatiile sale in tricoul in formatiei Petrolul Ploiesti au dezamagit, iar atacantul a fost lovit, de curand, si de blestemul unei accidentari dure.

sursa foto: fcpetrolul.ro

Oracoluldelabalcesti.ro, site-ul detinut de Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, pune problemele lui Mutu pe seama vietii extrasportive.

De altfel, sursa amintita vorbeste si de un incident incredibil petrecut, in urma cu mai putin de o luna, la un antrenament al formatiei ploiestene.

Dupa un meci disputat in campionat si castigat de Petrolul, 2-0 cu Otelul Galati, Cosmin Contra, antrenorul ploiestenilor, a programat, ziua urmatoare, o miscare usoara pentru fotbalistii sai.

La antrenament s-a prezentat inclusiv Adrian Mutu, insa acesta abia plecase dintr-un club de noapte si era sub influenta alcoolului. Contra i-a reprosat fostului sau coleg de la nationala starea in care se afla, iar lucrurile au degenerat.

Din fericire, cei doi s-au impacat rapid, Mutu si Contra fiind legati de o prietenie trainica inca din 1999, de cand au evoluat cateva luni impreuna la Dinamo.

author avatar
Cristi Ionita
733 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger