AcasăSPORTDEZASTRUL o urmăreşte pe Simona Halep. Britanicii i-au dat o veste care...

DEZASTRUL o urmăreşte pe Simona Halep. Britanicii i-au dat o veste care cade ca un TRĂSNET

simona halepDEZASTRUL o urmăreşte pe Simona Halep. Britanicii i-au fat o veste care cade ca un TRĂSNET

Simona Halep este urmărită de ghinion. În doar 2 zile, jucătoarea noastră a anunţat că nu poate participa, din cauza unei accidentări, nici la Wimbledon, nici la Jocurile Olimpice 2021.

Ea se confruntă în continuare cu probleme din cauza accidentării la gamba piciorului stâng, pe care a suferit-o în mai, la Roma.

Accidentarea a împiedicat-o pe cea mai importantă jucătoare de tenis din România să joace la Roland Garros, Bad Homburg și Wimbledon, iar acum îi ”interzice” și cel mai important obiectiv al anului, obținerea unei medalii olimpice.

N-ar fi jucat, oricum, la Wimbledon

Simona Halep ar fi putut fi obligată să se retragă din turneul de Grand Slam de la Wimbledon chiar dacă ar fi fost aptă de a juca şi apăra trofeul cucerit în 2019.

De ce? Luni, jucătoarea a fost contactată de autorităţile sanitare britanice, care au informat-o că în avionul cu care a călătorit la Londra a fost înregistrat un caz de infectare cu noul coronavirus. Dacă ar fi rămas pe tabloul principal, ea ar fi putut fi nevoită să se retragă şi să intre în izolare.

JO Tokyo erau obiectivul Simonei Halep

Simona Halep a declarat încă de la începutul anului 2020 că o medalie la Jocurile Olimpice reprezintă principalul său obiectiv, o performanță care i-ar încununa cariera.

100 de zile şi un singur vis, de a deveni cel mai bun la Jocurile Olimpice. Eu cred că acest vis poate deveni realitate pentru că în spatele lui sunt mii de ore de muncă şi multă dorinţă.

Jocurile Olimpice 2020 Tokyo înseamnă pentru mine foarte multă încredere şi multă mândrie. Ne vedem la Tokyo. Şi eu sunt Team România!”, transmitea Simona Halep.

author avatar
Andrei Ștefan
1.088 afisari

3 COMENTARII

  1. A ha ha, draga Haplea, numai tepe iti dau englezoii astia nazisti, dinadins o fac, sa stii, sigur nu te plac pe tine, chiar deloc, din cate se pare, nu-i asa tu Haplea ca sunt si cam rasisti, sa ii fwuti in gura de barbari increzuti !! 🙂 Nimeni nu crede ca chiar te-ai intepat cu acel ser experimental, ca doar nu iti pui tu viata in pericol, nu esti chiar atat de proasta, ca daca dai coltul, la cine raman milioanele pe care le-ai facut dand si tu tepe pe terenul de tenis ? 🙂 Asa ca atentie maxima, tu intepata drakului in cap, nu prea sta bot in bot cu alti ageamii, ca chiar o sa iei virusul adevarat, iar apoi nu te scapa nici drakul, tu ipocrita de 3 iepuroi, speram sa iti mance (C)Iuruc-ul tau toti banii, sa crapi de invidie acolo in Iad, ca sigur acolo vei ajunge, tu machedoanca ipocrita din Bukalistan, vezi sa nu te fure chiar vecinii tai, ca si astia sunt maimute salbatice ca tot tribul tau de cimpanzei !! Covid Macht Frei, tu ametita 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger