AcasăSPORTDezamagire nationala! Oltchim rateaza calificarea in finala Ligii Campionilor (VIDEO)

Dezamagire nationala! Oltchim rateaza calificarea in finala Ligii Campionilor (VIDEO)

Oltchim Ramnicu Valcea, campioana Romaniei la handbal feminin, a ratat calificarea in finala Ligii Campionilor, desi a castigat, cu 25-24, returul cu Gyor, de la Veszprem, de joi seara.

Obligata sa recupereze o diferenta de doua goluri, dupa ce pierduse acasa, cu 22-24, Oltchim a facut un meci magistral in Ungaria, dar s-a inecat la mal, specific reprezentantilor Romaniei in aproape orice sport posibil.

Oltchim a inceput tare meciul de la Veszprem si s-a distantat rapid la 5-2, in minutul 9, gratie unei aparari senzationale si a evolutiei splendide a Oanei Manea.

Diferenta de trei goluri s-a pastrat constanta in prima repriza, Oltchim avand 7-4 (min. 16) si 9-6 (min. 20) inainte ca valcencele sa intra chiar cu un avans de patru goluri la vestiare, 14-10.

„Galacticele” noastre si-au mentinut jocul bun si in repriza a doua, cand Silvia Navarro a facut adevarate minuni intre buturi, iar Alexandrina Barbosa si coechipierele sale au marcat gol dupa gol.

S-a ajuns ca Oltchim sa aiba si sase goluri avans, inclusiv 23-17 in minutul 45.

In ultimul sfert de ora, valcencele au luat, inexplicabil, piciorul de pe acceleratie si au inceput sa comita greseli nefortate exact ca cele din prima repriza a meciului de la Bucuresti.

Unguroaicele nu au acceptat o invitatie speciala ci s-au aruncat imediat in atac pentru a recupera diferenta de pe tabela.

Barbosa si Oana Manea au irosit aiurea trei atacuri, Silvia Navarro a inceput sa se primeasca si Gyor s-a apropiat la un singur gol pe tabela, diferenta care a si dus-o in finala Ligii Campionilor.

Gyor – Oltchim s-a incheiat 24-25 si campioana Romaniei rateaza o buna oportunitate de a forta castigarea competitiei, dar si de a se revigora din punct de vedere financiar. sursa foto: nemzeti sport

author avatar
Cristi Ionita
295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger