AcasăSPORTDetalii socante din transferul lui Chiriches. A ales Tottenham la cererea iubitei!

Detalii socante din transferul lui Chiriches. A ales Tottenham la cererea iubitei!

Vlad Chiriches este ca si transferat in Premier League, fundasul Stelei fiind asteptat sa ajunga la Londra pentru a efectua vizita medicala si a semna un contract cu Tottenham.

Mai sunt mici detalii de pus la punct, insa presa engleza da transferul ca si rezolvat, englezii urmand a plati 8 milioane de euro in schimbul romanului.

Interesant este ca fotbalistul Stelei nu a fost prima varianta pentru Tottenham. Formatia antrenata de Andre Villas Boas pusese ochii pe portughezul Tiago Ilori, de la Sporting Lisabona, dar echipa antrenata de Leonardo Jardim a cerut 12 milioane de euro pentru fotbalist.

In aceste conditii, Tottenham si-a indreptat atentia catre varianta mai ieftina. Chiar si asa, Chiriches este vazut drept posibil titular la Tottenham, cel putin pentru startul acestui sezon, romanul urmand a face pereche in centrul defensivei cu capitanul Michael Dawson. Asta din cauza ca Jan Vertonghen, poate cel mai bun fundas central din ultimul sezon de Premier League, are probleme medicale, la fel si Younes Kaboul, iar pustiul Steven Caulker inca nu a demonstrat ca este o varianta viabila pentru echipa de seniori.

Se zvoneste ca fundasul Stelei ar fi avut o oferta mai buna de transfer din Serie A, dar Chiriches a ales Tottenham si, imlicit, Londra, pentru a fi alaturi de logodnica lui, Sabrina Macsim, studenta la o universitate din capitala Angliei.

In schimbul lui Chiriches, Steaua intentioneaza sa-l achizitioneze pe polonezul Celeban, de la FC Vaslui.

author avatar
Cristi Ionita
916 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger