AcasăSPORTDesi "obosit", Doroftei n-a ratat momentul sa-i aplice un upercut lui Bute:...

Desi „obosit”, Doroftei n-a ratat momentul sa-i aplice un upercut lui Bute: „S-a speriat, a fost lovit si a cedat!”

Doroftei nu a privit cu ochi buni ascensiunea lui Bute

La scurt timp dupa consumarea galei de la Nottingham, intr-o interventie telefonica avuta la „The Money Channel”, Leonard Doroftei a gasit prilejul cel mai propice pentru a-si reafirma „suportul” fata de sportivul galatean.

Doroftei nu a privit cu ochi buni ascensiunea lui Bute

“Bute trebuia sa loveasca din miscare, dar probabil ca s-a speriat, a fost lovit si a cedat in fata lui Froch, care este un «animal»”, a mentionat ploiesteanul, aflat intr-o vizibila stare de ebrietate. Ceva mai putin euforic decat mesenii lui, care traiau la intensitate maxima imaginile transmise … in reluare de „TMC”, considerand ca romanul nostru din ring are sanse de victorie (?!), Doroftei a apucat sa mai precizeze ca „Lucian nu trebuie sa mai stea cu garda jos, ca la amatori, ca nu mai sperie pe nimeni!”.

Apoi, discutia s-a frant, cei din platou realizand ca n-au cu cine discuta serios. Desi in saptamanile premergatoare partidei de la Nottingham, Doroftei a trecut drept un suporter infocat al pugilistului din Pechea, fostul campion WBA a preferat un chiolhan cu amicii din Ploiesti decat sa dea cateva sute de euro pentru a-i fi alaturi compatriotului sau la Nottingham.

author avatar
Flavius Dobrescu
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger