AcasăSPORTDerby-ul Dinamo – Rapid, reprogramat. Afla cand se va disputa!

Derby-ul Dinamo – Rapid, reprogramat. Afla cand se va disputa!

(foto: sport365.ro)

LPF a anuntat data la care a fost reprogramat meciul intre Dinamo si FC Rapid, partida care a fost amanata din cauza amicalului alb rosilor cu FC Barcelona.

(foto: sport365.ro)

Oficialii Ligii profesioniste de Fotbal (LPF) au anuntat, luni, data la care va avea loc derby-ul dintre Dinamo si Rapid, care a fost amanat din cauza amicalului disputat de dinamovisti in compania FC Barcelona.

Desi inital se anuntase ca este posibil ca meciul dintre Dinamo si Rapid sa aiba loc la jumatatea lunii lui decembrie, LPF a adecis ca acesta sa aiba loc mai repede, derby-ul fiind programat pe 22 noiembrie, incepand cu ora 21.30, se arata intr-un comunicat al LPF, postat pe site-ul propriu.

Locatia va ramane aceeasi, meciul Dinamo – Rapid urmand sa se desfasoare tot pe National Arena, asa cum se anuntase initial.

Partida de fotbal dintre Dinamo si Rapid, contand pentru etapa a IV-a a Ligii intai, trebuia sa aiba loc in week-end-ul 10-13 august insa a fost amanat deoarece dinamovistii au programat un amical pentru acea data, contra echipei spaniole FC Barcelona. Atunci dinamovistii au pierdut meciul, spaniolii impunandu-se cu scorul de 2 – 0.

author avatar
Ionut Zgimbau
314 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger