AcasăSPORTDerby-ul cu Steaua a confirmat ceea ce fanii din Stefan cel Mare...

Derby-ul cu Steaua a confirmat ceea ce fanii din Stefan cel Mare banuiau: Cel mai slab Dinamo din ’89 incoace!

Diferenta dintre Steaua si Dinamo este intr-atat de mare incat dictionarul se jeneaza sa caute termeni de comparatie. Actuala trupa gandita/ mosita de Ionut Negoita si Constantin Anghelache este cea mai slaba din istoria post-decembrista a clubului.

Tinerii lui Dinamo n-au putut face fata fortei ofensive a Stelei

Steaua s-a impus doar cu 2-1 pentru ca Nikolici, Tanase si Popa s-au comportat ca-n curtea scolii in situatii de unu la unu cu Balgradean, iar Latovlevici n-a vrut sa dea gol de la 11 metri, fundasul stanga al campioanei preferand reusitele de la 30 de metri distanta. „Daca asta e «new Dinamo», eu ma las de uitat la fotbal”, este concluzia trasa de un venerabil fan al „cainilor”, nostalgic dupa generatia care rapunea Hamburg la Bucuresti, in anii ’80. Concluzia derby-ului de duminica seara nu poate fi decat una singura: Steaua este la fel de puternica precum a fost si-n sezonul trecut, iar Dinamo arata groaznic, cum niciodata din 1990 incoace n-a aratat! Nici macar in perioada cand rivala din Ghencea castiga titlul de sase ori la rand, intre ’93 si ’99, diferenta nu era intr-atat de mare! Atunci, locul 3 si participarea in Cupa UEFA era un esec, astazi, patronul Ionut Negoita se ascunde in spatele unei eterne reconstructii.

Fost actionar in „Groapa”, Vasile Turcu se declara umilit de frica dinamovistilor din meciul cu Steaua: „Aceasta echipa a lui Dinamo este cea mai slaba de la infiintare si pana acum”.

Reghecampf: „N-au fata de Europa”

Antrenorul Stelei este convins ca Dinamo nu are forta sa se lupte pentru locurile fruntase din clasament. „Ce vad eu acum la Dinamo este prea putin fata de ceea ce inseamna acest club. Echipa asta nu poate pune probleme formatiilor care se bat la locurile de cupe europene. Nici noua nu ne pot pune probleme. Sunt departe de noi”, a spus Laurentiu Reghecampf la finalul partidei de duminica.

Negoita viseaza cai verzi pe pereti

Fara simtul realitatii, Ionut Negoita s-a facut de ras dupa meci atunci cand a afirmat ca Dinamo va depasi Steaua in viitorul apropiat: „Tinind cont ca acesti jucatori pe care ii avem sunt in crestere si daca suntem constanti pe proiectul pe care il avem si pastram jucatorii si daca Steaua mai face transferuri ca Adrian Cristea si Piovaccari, in doi-trei ani suntem peste Steaua. Toate investitiile pe care eu le-am facut sunt pe termen lung, investitii serioase, nu afaceri speculative”. Campania Stelei din aceasta vara a fost urmatoarea: Federico Piovaccari, Florin Nita, Nicusor Stanciu, Mihai Radut si Adrian Cristea.

Borcea, implorat de fani sa revina

Prezent pe Arena Nationala, fostul actionar Cristi Borcea a fost asaltat de fani, dupa meci, fiind rugat sa revina la conducerea clubului. „Cristi, fara tine, ajungem ca Rapidul”, i-au transmis suporterii dinamovisti. „Steaua a castigat cu noroc. Uitati-va ce a facut Balaj; la faultul de «rosu» al lui Georgievski, a pus mingea la 25 de metri, fata de 18 cat trebuia. Sa iasa oficialii lui Dinamo acum si sa vorbeasca”, a fost singurul comentariu facut de Borcea pe marginea derby-ului.

Pericol: „Prodanca” ameninta sa cumpere clubul!

Aroganta familiei Prodan-Reghecampf nu are limite. Consoarta antrenorului stelist i-a transmis dinamovistului Ionut Negoita ca ar face bine sa readuca echipa in elita fotbalului romanesc, altfel se va implica ea in Stefan cel Mare: „Intr-o zi o sa cumpar Dinamo impreuna cu Ionut Chirila. Echipa trebuie salvata. E clar, uitati-va pe cifre, ce posesie a avut Steaua, ce diferenta!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger