AcasăSPORTDerby incendiar în Liga 2. CSA Steaua - Dinamo 2-0. „Militarii” redevin...

Derby incendiar în Liga 2. CSA Steaua – Dinamo 2-0. „Militarii” redevin lideri

csa steauaDerby incendiar în Liga 2. CSA Steaua - Dinamo 2-0. „Militarii” redevin lideri

A fost un meci incendiar, marți seară, în Ghencea, între CSA Steaua și Dinamo. „Militarii” au învins „câinii”, scor 2-0, în derby-ul rundei cu numărul 4 din play-off, Liga 2.

Cu 20.000 de spectatori în tribune, CSA Steaua obținut o o victorie uriașă, prin dubla lui Chipirliu, atât pe gazon, cât și în culise. Dinamo a suferit un eșec usturător, i-a ieșit promovarea directă din cap!

Eșec usturător pentru Dinamo

CSA Steaua le-a scos speranțele de cap alb-roșiilor tocmai cu ajutorul a două gafe monumentale ale dinamoviștilor. Victorie cu 2-0, dublă Chipirliu, roș-albaștrii și-au recâștigat locul 1 și s-au îndepărtat dramatic de primele două locuri, CSA și Poli Iași, fiind și la 4 puncte de Oțelul.

Bogdan Chipirliu a fost eroul primei reprize a derby-ului CSA Steaua – Dinamo, bifând o dublă în mai puțin de 30 de minute, însă cea de-a doua reușită a sa a venit în urma unei greșeli uriașe de arbitraj.

În minutul 29, când portarul lui Dinamo să pregătea să execute o lovitură liberă din propriul careu, Bogdan Chipirliu se afla în interiorul suprafeței de pedeapsă. Patriche a pasat extrem de slab înspre centrul careului, pentru mijlocajul Larrucea, însă Chipirliu a fost mai atent și i-a luat fața spaniolului. După ce a intrat în posesia balonului, atacantul Stelei a înscris și a dus scorul la 2-0.

Reușita a fost validată de arbitru, însă conform regulamentului, lovitura liberă executată de Patriche trebuia să se repete.

Bătaie în Ghencea înainte de Steaua – Dinamo

Cu aproximativ 7 ore înaintea partidei, în jurul orei 12:30, un grup de suporteri steliști s-a luat la harță cu dinamoviștii prezenți la stadionul din Ghencea pentru a pregăti scenografia aferentă partidei.

Jandarmeria a emis un comunicat în acest sens:

În jurul orei 12:30, în zona stadionului Steaua, un grup de 10-15 suporteri ai echipei CSA Steaua a intrat în conflict cu un grup de aproximativ 40 de suporteri dinamoviști, veniți pentru amenajarea coregrafiei în stadion. Jandarmii prezenți în zona stadionului au intervenit prompt și au reușit să stopeze incidentul.

În urma incidentului, mai multe persoane au fost identificate, reținute și conduse la secțiile de poliție pentru luarea măsurilor legale. De asemenea, asupra acestora au fost găsite mai multe materiale pirotehnice.

author avatar
Andreea Vlad
519 afisari

2 COMENTARII

  1. Sunt pe locul unu dar ” s-au īndepārtat…de primele douā locuri ” – hai, cā esti tutā, tutā.

  2. De ce oare ne miram ca fotbalul nostru a ajuns pe ultimile locuri in competitiile externe in conditiile in care s-a tolerat patrunderea in fotbalul nostru, aciuandu-se pe lamga echipe de fotbal indivizi precum acesta de la FCSB ,ce-si spune stapan cu aroganata lui specifica de cocalaer , interlop jalnic fara competenta si educatie care nu doreste performanta sportiva ci doar interese proprii meschine , cu declaratii si fapte ce ne-a facut de ras si pe plan extern !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger