AcasăSPORTDeranjata ca patronul Stelei i-a acuzat barbatul, sotia lui Duckadam refuza biletul...

Deranjata ca patronul Stelei i-a acuzat barbatul, sotia lui Duckadam refuza biletul la meciul cu Chelsea!

Alexandra Duckadam

Gigi Becali l-a scos vinovat pe Helmuth Duckadam in chestiunea biletelor care trebuiau oferite castigatorilor CCE din ’86, drept pentru care consoarta fostului mare portar refuza sa mai mearga pe stadion la meciul Steaua – Chelsea.

Helmuth Duckadam si sotia sa (foto jos) nu vor vedea meciul impreuna

„Cum a stiut sa-si opreasca 15 invitatii pentru el, nu putea sa mai ceara inca 15 si pentru fostii sai colegi din generatia ’86?!”, a tunat Gigi Becali la adresa lui Duckadam, patronul Stelei aratand, astfel, ca vinovat de situatia creata este, de fapt, fostul portar din finala cu Barcelona.

Alexandra Duckadam

Daca sotul ei a preferat sa nu ia atitudine la cele spuse de latifundiar, Alexandra Duckadam s-a revoltat printr-un gest de refuz al biletului rezervat ei pentru acest joc. „Nu mai vine la meci, ar fi fost prima data, chiar dorea sa ajunga pe stadion. Biletul ei va ajunge fie la Iovan, fie la Bumbescu”, a precizat presedintele de imagine al Stelei.

Singurul comentariu facut de Helmuth Duckadam pe marginea absentei fostilor sai coechipieri de la partida Steaua – Chelsea a fost urmatorul: „Problema este ca ei nu voiau un bilet, ci mai multe. De exemplu, Radu II venea de la Pitesti si nu o facea de unul singur”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.756 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger