AcasăSPORTDemisie-bombă în fotbal. Gheorghe Hagi a ajuns la capătul răbdării. „Mă retrag”

Demisie-bombă în fotbal. Gheorghe Hagi a ajuns la capătul răbdării. „Mă retrag”

Gheorghe Hagi a decis să se retragă din funcția de manager tehnic al echipei FC Viitorul!

După ce a pus bazele Academiei și a adus titlul la Constanța, Gheorghe Hagi, a demisionat din funcția de manager al echipei de seniori:

„Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 – 01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și Supercupei României.

Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori.

Împreună cu președintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanța, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-și cunoaște echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1″, se arată în comunicatul emis de Viitorul.

Reamintim că, miercuri, Viitorul a mai avut parte de un eșec, când a fost învinsă de Sepsi, la Ovidiu, scor 3-0, în runda cu numărul 13 din play-out-ul Ligii 1. Cei de la Sepsi au obiectivul realizat, și s-au salvat de la retrogradare, chiar  și fără șut pe poartă.

Ultimul meci!

Gică Hagi a fost deranjat de elevii săi după înfrângerea cu Sepsi, de pe teren propriu, 0-3: „În primul rând, cred că obiectivul nostru a fost să scăpăm de la retrogradare.

Ăsta e lotul pe care l-am avut, am încercat să facem o echipă competitivă care să joace aceste două meciuri bine. Din păcate, a fost cea mai slabă repriză (n.r. prima) pe care am făcut-o.

Jucătorii au fost relaxaţi, fără să fie conectaţi la meci. Le-am zis că adversarul este foarte agresiv. Am avut un început de meci foarte slab şi din cauza aceasta cred că ei au marcat la început şi au fost mult mai agresivi, mult mai buni decât noi, aşa cum am făcut-o şi noi la ei”, potrivit digisport.ro.

author avatar
Eli Dan Davidescu